OSVETA: Ženu pojeli psi koje je zlostavljala (FOTO) (VIDEO)

Starica Patrisija Ric, koja je više puta optuživana za zločine nad životinjama, pronađena je mrtva, a istražitelji veruju da su je pojeli psi kada su ostali bez vode i hrane

  • 2

Patrisija Ric (67), koja je bila osuđivana za zločin nad životinjama, pronađena je mrtva i veruje se da su je pojeli psi pošto su bili gladni.

Ostatke staričinog tela pronašla je policija u njenom domu u Kentakiju, u SAD, nakon što su susedi prijavili da je nisu videli više od nedelju dana. Vlasti koje su pretražile kuću su našle ljudsku lobanju i vilicu za koju veruju da je Patrisijina. Istražitelji su utvrdili da je preminula od bolesti i njenih ljubimaca, koji su, kad su ostali bez vode i hrane, pojeli staricu.

Ricova je optužena 1986. godine za okrutno ponašanje prema životinjama. Prvi prekršaj je bio za zločin nad 50 pasa, mada nije jasno za šta je tačno bila optužena. Sledeće godine se preselila u državu Indijanu, i tamo je proglašena krivom za zlostavljanje pet životinja i zabranjeno joj je da transportuje pse.

Podignuto je ukupno pet optužnica protiv nje u periodu od 1986. do 2003 godine. Vlasti su 1999. pronašli na staričinom imanju 184 psa i morali su da izvrše eutanaziju nad čak 159 njih. Dozvolili su joj da zadrži ostale kučiće uz obećanje da će ih negovati, ali je i dalje njihov broj godinama rastao.

Patrisijinih 27 kućića su posle njene smrti odvedena u veterinarsku ustanovu, dok njih 13 trenutno boravi u skloništu za životinje.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor:huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Бајкер

    26. septembar 2013 | 20:57

    Ниси ти довољан сам себи.Треба ти качавенда да те мази,јебо те он.

  • dovoljni sami sebi

    26. septembar 2013 | 18:10

    Ajde Srbi, radujte se. Bas kao i Kacavendinoj nesreci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA