• 68

OZNOJIĆE VAS: Ajnštajnov test inteligencije koji je rešilo tek 2 odsto svetske populacije!

Naoštrite svoje vijuge i pokušajte da se upišete među odabrane koji su rešili test inteligencije svetski poznatog naučnika

  • 68

Čuveni fizičar i jedan od najznačajnijih svetskih ličnosti Albert Ajnštajn osmislio je ovaj test inteligencije, a smatra se da je ovaj problem sposobno da reši samo dva odsto populacije.

U pet kolona nalazi se po pet kuća koje se razlikuju po boji. U svakom od pravougaonika nalaze se osobe različite nacionalnosti koje piju različita pića, bave se različitim sportovima i imaju razne kućne ljubimce. Odnosno - oni nemaju ništa zajedničko.

Naoštrite svoje vijuge i pokušajte da otkrijete ko živi u kojoj kući, koje je nacionalnosti, ko pije koje piće, kojim sportom se bavi i koje kućne ljubimce ima i ne zaboravite da nam javite da li ste uspeli da rešite zadatak.

Ajnštajnov test pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • M I

    To nije Ajšajnov test,on je bio glup,lopov i bezobrazan čovek,toliko je bio napredan da je progovorio tek u 9. godini.Umro u ludilu !

  • Branislava

    Rešila sam za 10 minuta,a imam 12 godina

  • Natali

    Uhh, stvarno je tesko . Trebalo mi je par sati da ga uradim. Stim da mi se nigde nije pominjala riba , pa je nisam ni primetila ali posle kada sam je videla sve se poslozilo i resila sam ga ! :)

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima