PRITERALO GA: Pokakio se u odžak kuće!

Komšije su snimile nepoznatog zločinca u trenutku kada vrši nuždu u odžak u škotskom Aberdinu. Oštećeni nije imao neprijatelje, postoji sumnja da je reč o čistom vandalizmu

  • 4

Majk Vilijams iz Aberdina u Škotskoj tek što je očistio dimnjak i spremio se za hladnu i vlažnu škotsku jesen, a nepoznati zločinac opoganio mu je svetost doma.

Vraćajući se s posla, Vilijamsa je presreo komšija i pokazao mu fotografiju na telefonu, kojim je snimio nepoznatog delinkventa u trenutku vršenja velike nužde u Vilijamsov odžak.

Nesrećnom Škotu su i druga čula bila uzbunjena, već nakon što je otključao vrata kuće. Nesnosan smrad samo je najavio stravičnu sliku kamina.

Temeljno obavljen posao na krovu ostavio je sobu u "kriminalnom" stanju. Nepoznati muškarac "istovario" se s namerom da se načini maksimalna šteta. Vilijams najviše žali ćilim ispred kamina, kao i nastradali nameštaj u blizini.

Policija je izjavila da je prestup "neprijatan i neobičan". Počinilac nije poznat, kao ni da li je izvršilac bio sam ili je u pitanju udruženi poduhvat.

(Telegraf.rs / Izvor: Sundaysport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ševarice

    10. oktobar 2013 | 12:40

    "..udruženi poduhvat", hahahahahahahahahaha, ludilo!!!

  • Normalan covek

    10. oktobar 2013 | 16:35

    Dobro je da nisam jedini kome se isto tako omaklo :D

  • Pop

    10. oktobar 2013 | 21:37

    Jel on to iskipo cijelu septičku jamu kad je toliki namještaj uništen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA