VRTI LI VAM SE U GLAVI? Stolica od kanapa za odmor na litici!

Industrijski dizajner i planinar, Dalin Smit, od kanapa za planinarenje napravio je stolicu koju je namestio na 110 metara nadmorske visine, na stenovitoj klisuri

  • 3

Dalin Smit, industrijski dizajner i strastveni planinar iz Jute, autor je stolice od kanapa, koja služi da se na njoj odmorite ako ste se peli po klisuri.

Smit kaže da njegova stolica nije trebalo da dobije ovu svrhu i da je napravljena kao i bilo koji drugi deo nameštaja, koji treba da se nađe negde u dnevnoj sobi. Stolica je nastala u trenutku kada je Smit imao kod sebe višak kanapa za planinarenje i što je više razmišljao o njenoj svrsi, sve mu je bilo jasnije da ne treba da se nalazi u kući.

Logično, uzveši u obzir od čega je napravljena i ko je napravio, stolica nije mogla da se nađe ni na jednom drugom mestu do na 110 metara nadmorske visine, na stenovitoj klisuri koja stoji pod skoro pravim uglom.

Da nekim predmetima ovde jednostavno nije mesto, odlučili su drugi planinari, koji su samo nedelju dana kasnije bacili stolicu u najbrže jezero.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ZMRKI

    26. januar 2014 | 18:30

    Ludaka uvek ima...

  • Vuk89

    26. januar 2014 | 19:00

    Sve okej, ali sto su je drugi planinari bacili, neko se ipak potrudio za to, a i nece ih pojesti stolica, boze moj -.- ako im smeta neka jednostavmo ne gledaju u nju i kraj...

  • Baki

    27. januar 2014 | 13:32

    Dok Jedni cine Zanimljivo Dijelo , drugi ga Ruše ! Bice takvih likova dok je Ljudi na Ovom Svijetu .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA