OPSEDNUT: Operisao se 128 puta da bi impresionirao žene

Džastin Džedlika izvršio 128 hirurških intervencija na svom telu, koje su ga koštale oko 100.000 dolara, kako bi se rešio svih nedostataka i još uvek ne staje sa korekcijama

  • 18

Lako je ženama da pokriju svoje nedostatke. Puder popravlja ten, bela olovka ističe oči dok crna menja oblik, olovka za usne menja punoću, push up brushalter povećava grudi, steznik smanjuje stomak... A kako muškarci da promene izgled? Neki nalaze rešenje u sportskim aktivnostima, a neke to zapravo uopšte ne zanima.

Džastin Džedlika spada u treću kategoriju. Kada je sa 18 godina prvi put odlučio da popravi svoj nedostatak, više se nikad nije zaustavio, pa je do sada obavio 128 "popravki" na svom telu. Iako je potrošio više od 100.000 dolara na plastične operacije, smatra sebe vrlo skromnim.

Kada podvuče crtu, njegovi prijatelji su potrošili mnogo više novca za "šminku" koja će upotpuniti njihov izgled - automobili, odeća, stereo-sistemi i slično.

Bilo je malo poteškoća da lekari prihvate njegov ženski princip razmišljanja, kada je lepota u pitanju. Sada teško da postoji deo tela koji nije podvrgnut hirurškoj intervenciji, ali Džedlika jednostavno ne prestaje da traga za svojim manama. I uvek ih pronalazi, tako da se osamnaestogodišnji tinejdžer već desetak godina postepeno pretvara u plastičnu tridestogodišnju lutku bez greške.

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA