KAKVA VEŠTINA: Dupetom razbija orahe (VIDEO)

Japanac Tomohavu Šođi snimio je tehniku kojom uspeva da zadnjicom slomi 43 oraha u minuti i time inspirisao Francuza Mišela Levilejna da rekord pomeri na 58 komada

  • 3

Ako ste čuli za neobične Ginisove rekorde poput onih u kojima je akterima trebalo manje od 5,43 sekunde da se spakuju u kofer i zatvore rajsferšlus ili one u kojima su takmičari zabadali više od 2.009 igala u glavu ili iz oka špricali mleko dalje od 279,5 cm, onda vam neće biti čudno što je nekome palo na pamet da broji koliko oraha u minuti može da iskrcka zadnjicom.

Japanac Tomohavu Šođi se upisao u Ginisovu knjigu rekorda sa 43 oraha koji su pod njegovom zadnjicom ostala bez svoje ljuske. Kako ovu disciplinu smatra vrlo korisnom, napravio je video-snimak na kome se vidi koje tehnike se koriste da bi se što bezbolnije pod određenim uglom razbila tvrda orahova ljuska.

Izgleda da je ovaj snimak inspirisao neke konkurente, jer je Francuzu Mišelu Levilejnu pošlo za rukom da obori rekord i postavi novi izazov sa neverovatnih 58 oraha.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Guinnessworldrecords.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Domacin covek

    11. novembar 2013 | 22:48

    Ja 'Pire za minut' napravim za 57 sekundi. Kako da dodjem do Ginisa da to zabelezi?

  • Duska

    11. novembar 2013 | 18:23

    Postoji cekic za te stvari...

  • koko

    12. novembar 2013 | 08:13

    bice njemu vestina kad mu udje u dupe...isus ce mu se ukazat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA