PLJUNUTI KIM DŽONG UN: Ovo je dvojnik severnokorejskog predsednika (FOTO) (VIDEO)

Kada je Hauard postavio sliku na internet, na kojoj pozira kao lider Severne Koreje, nije mislio da će ubrzo postati popularan i dobiti novo zanimanje na kom će morati "strogo" da se smeje

  • 1

Hauard (35), muzičar iz Hong Konga, postao je prvi profesionalni dvojnik predsednika Severne Koreje Kim Džong Una, nakon što je pozirao na Fejsbuku kao vrhovni vođa.

Hauard je bio žrtva mnogih šala na njegov račun da liči na severnokorejskog lidera, još od vremena kada je Kim došao na vlast 2011. godine. Sada je usavršio mahanje i strogi osmeh kako bi mogao nemilosrdno da imitira lidera.

Ova kopija čuvenog lidera odbija da kaže svoje prezime iz straha od odmazde.

- Ključ uspeha je da uvek izgledam nesrećno i nezadovoljno, da bih bio isti Kim. To je njegov zaštitni znak - rekao je dvojnik.

Reakcija koju izaziva kada izađe u Maovom odelu, našminkan i sa zalizanom kosom, prosto je neverovatna. Ponekad mora da stavi kapu i naočare da bi izbegao svakodnevnu pažnju koju dobija.

Hauard kaže da je slučajno postao popularan, kada je njegova Fejsbuk fotografija, na kojoj pozira kao Kim, preplavila internet. Odmah je napravio sajt gde nudi svoje usluge kao dubler lidera Severne Koreje, a ponude su samo stizale.

Rođeni Australijanac pojavio se u kontroverznoj reklami u kojoj preti Americi atomskom bombom zbog izraelskog lanca hamburgera.

- Bilo je lako ispratiti njegov izgled i uživao sam radeći to. Jedino što je trebalo da uradim je da jedem i jedem, samo to - kaže Hauard, i dodaje da mu je zabavno da vidi izbezumljena lica ljudi kad ga vide.

Porodica i prijatelji ohrabruju njegovu karijeru imitatora, koja je zamenila prethodni posao muzičkog producenta.

- Misle da sam smešan zato što imam petlju da igram zlog diktatora. Čak su i ponosni na to - smešeći se završava Hauard svoju priču.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA