NA LITICI: Da li biste piškili u ovom toaletu? (FOTO)

Na celom svetu postoji samo pet osoba koje koriste ovaj toalet bez ikakvog straha, jer se nalazi na visini od 2.600 metara nadmorske visine

  • 2

U Sibiru, na visini od 2.600 metara nadmorske visine, nalazi se najekstremniji toalet na svetu. Nije visina ono što toalet čini zastrašujućim, već činjenica da se nalazi na rubu litice i deluje toliko trošno da je nemoguće ne zapitati se koliko tačno treba da bude težak čovek da bi se zajedno sa kabinom strovalio niz liticu.

Međutim, ovaj toalet je verovatno prilagođen ljudima koji ga koriste, jer se nalazi na usamljenom mestu, ispred meteorološke stanice nastale 1939. godine, koja sada ima petoro zaposlenih.

Ovo mesto jednom mesečno posećuje poštar da bi preuzeo meteorološke podatke, a tek jednom godišnje helikopter snabdeva stanicu hranom, vodom i drvima za potpalu.

Da bi se ova ekstremna konstrukcija koristila bez ikakvog straha, potrebno je da prođu godine, a poštar verovatno radije bira improvizavani toalet u grmu iza stene.

(Telegraf.rs / Izvor: Siberian Times)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nezadovoljština

    4. decembar 2013 | 14:19

    Ne bih piškio. Ja bih se ovde us*ao.

  • Serb_BL

    4. decembar 2013 | 14:34

    Piskio bi a i kakio u gacos radije ako bi me bas poteralo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA