Spavao 10 sati sa nožem zarivenim u leđa

Nož dugačak skoro 13 centimetara bio je zaboden neimenovanom Amerikancu u leđa, a da on to uopšte nije primetio. Čovek je preživeo i oporaviće se

  • 2

Neimenovani Amerikanac (42) iz Nju Džersija spavao je deset sati sa nožem dugačkim skoro 13 centimetara koji mu je bio zariven u leđa!

Nakon što se probudio, a pošto nije mogao da vidi šta je uzrok bola, pitao je brata da pogleda da li ima nešto na leđima. Prema rečima policajaca koji su izvršili uviđaj, ostao je zaprepašćen kada mu je brat rekao da mu je nož zariven u leđima.

Prema pisanju američkih medija, čovek je bio "mrtav pijan". Jedino čega se seća da je noć pre toga izašao na trem da zapali cigaretu. Prema njegovim rečima, tada mu je prišao jedan muškarac i zatražio upaljač.

Kako je čovek iz Nju Džersija to odbio, oni su se pokoškali. Muškarac koji je tražio upaljač mu je tom prilikom zario nož u leđa.

Ipak, najbizarnije od svega jeste da čovek nije ni osetio da mu je nož u telu. Prema pisanju lokalnih medija, povreda koju je zadobio nije opasna po život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA