POGLEDAJTE: Čovek pije benzin direktno iz creva na pumpi (VIDEO)

Britanac Brajan Tejlor (45) uhvaćen je jer je pio gorivo na jednoj pumpi u blizini svoje kuće. On je pio i šmrkao benzin, a potom je odigrao samo njemu znan ples

  • 1

Alkohol ga "ne radi". Britanac Brajan Tejlor (45) uhapšen je jer je pio gorivo sa benzinske pumpe. Tejloru je zbog njegove bizarne zavisnosti da pije i šmrče benzin, od 2005. godine bilo zabranjeno da prilazi benzinskim stanicama.

Ipak, on je uhapšen jer je ponovio prekršaj. Kamere za nadzor snimile su ga kako pije benzin na pumpi u blizini njegove kuće. Dodatna bizarnost vezana za Tejlora jeste da nakon što se napije goriva obavezno odirga svoj suludi ples.

Tejlor je kažnjen uslovnom kaznom od 16 nedelja i moraće da plati troškove suđenja.

Inače, kako pišu britanski mediji, on je nakon 2005, kada je prvi put uhvaćen, išao na rehabilitaciju kako bi se odvikao bolesne navike.

Ipak, ubrzo je bukvalno isteran iz centra za rehabilitaciju jer su se ostali zavisnici žalili da Tejlor smrdi na benzin i strahovali su da on može da izazove požar i zapali centar.

Pogledajte animaciju:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragi

    5. januar 2014 | 06:59

    Posaljite ga u Srbiju . Sa nasom platom benzin nebi pio sigurno. Mozda neko preradjeno ulje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA