Evo kako se studenti bore da ostanu budni tokom ispitnog roka (FOTO)

Kineski studenti koriste krajnje čudne načine ne bi li što duže ostali budni i učili za ispite, a trenutno najpopularniji "recept za budnost" jesu štipaljke na koje devojke zakače svoju kosu i time sprečavaju da im glava pada na knjigu

  • 3

U Fuđenu, kineskoj provinciji na jugoistoku zemlje, kretivna studentkinja Poljoprivrednog fakulteta je na internetu podelila svoj problem sa ostalim korisnicima. Fotografija koju je postavila dočarava studentske muke tokom pripremanja ispita.

Jedna mlada kineskinja je našla izum koji će joj pomoći da se izbori protiv sna, a radi se o vrlo jednostavnom kineskom proizvodu sa štipaljkama, namenjenom sušenju veša

Studentkinja je ovu instalaciju iskoristila kako bi na nju prikačila svoju kosu i "obesila" je na određenu visinu koja je dovoljna da spreči glavu od pada prouzrokovanog snom.

Verovatno nije očekivala da će upravo ona biti inspiracija ostalim studentima da priznaju i podele svoje izume za borbu protiv sna tokom učenja. Tako se na internetu ubrzo pojavio veliki broj fotografija sa sličnim ili čak istim instalacijama.

Na nama ostaje da sami procenimo koliko su ove metode bezbedne i da li bismo rizikovali da, u najblažoj opciji, ostanemo bez kose.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Prof.Biologije

    14. januar 2014 | 18:50

    Najgora je stvar za studenta je da uči pred ispit celu noć

  • Baki

    14. januar 2014 | 22:59

    BICE PAMETNIJE

  • Feki

    15. januar 2014 | 17:44

    Studije podrazumevaju konstatno ucenje a ne periodicno tj.pred ispite.U proseku je dovoljno uciti 6 dana nedeljno po 4 casova .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA