Ono što su ovi mama i tata uradili za sebe i decu ima da vas oduševi (FOTO) (VIDEO)

Porodica Nelson iz Oregona, Ian i Nina napravili su neverovatan poduhvat koji će njihova deca i oni pamtiti do kraja života. Pogledajte o čemu se radi

  • 4

Nina Nelson iz Oregona je majka četvoro dece, koja verovatno jedina u svom okruženju imaju ovako uzbudljivo i avanturističko detinjstvo. Odlaziti na put sa četvoro dece skoro da znači poneti sa sobom "celu kuću", pa je Nelsonova došla na ideju da to sprovede u delo i u bukvalnom smislu.

Za početak je bilo potrebno kupiti autobus, a kako su se roditelji opredelili da deci priušte kućno obrazovanje, zaobilazeći školske ustanove, najlogičnije je bilo da se izabere školski autobus.

Prvo je trebalo kompletno izbaciti sve što se nalazilo unutra.

Gospodin Ian Nelson, inače zaposlen kao bolničar, odradio je tehnički deo posla.

I onda je usledio naozbiljniji deo, jer je Nelson trebalo da sam golim rukama pretvori 25 kvadrata školskog autobusa u porodični dom.

Iako zvuči nemoguće, u jedan autobus očigledno mogu da stanu spavaća soba sa bračnim krevetom i dečija soba za četvoro, a da svako ima svoj krevet.

Ovaj novi dom je postao toliko neodoljiv, da se porodica preselila i pre nego što je bio kompletno renoviran, jer nisu mogli da dočekaju novu avanturu.

Nelsonovi sada imaju kuću na točkovima koja može mesecima da stoji na jednom istom mestu, ali imaju i ono o čemu verovatno mnogi maštaju, a to je odlazak na putovanje bez prethodnog pakovanja. Dovoljno je samo da odluče i krenu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • noname

    28. januar 2014 | 16:50

    Kako se kupaju i presvlace :D svako svakog gleda :D

  • Nanatsu

    28. januar 2014 | 21:16

    Jao,bože šta sve ljudima ne pada napamet.Ovo me podseća ako se možda sećate onog crtaća Trnavčevići,hahahha.Ne zaista jako maštovito i volela bih da imam tako nešto.:D

  • Prof.Biologije

    29. januar 2014 | 17:44

    Voleo bi da imam tako nešto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA