HAJTEK MEDIJUM: Isteruje đavola preko Skajpa (VIDEO)

Sveštenik Bob Larson je u protekle četiri decenije izvršio preko 20.000 obreda i tvrdi da je moguće isterati đavola preko interneta

  • 5

Velečasni Bob Larson, iz Skotsdejla u Arizoni, 60-minutni obred isterivanja đavola preko Skajpa naplaćuje 220 evra.

Larson je u protekle četiri decenije izvršio preko 20.000 obreda i tvrdi da je moguće u ovakve obrede uključiti modernu tehnolohiju kao pomoćno sredstvo.

Skeptici smatraju da je opsednutost demonima samo šou koji lakrdijaši izvode da bi nekoga zabavili, ali Larson demantuje ovakve tvrdnje.

- To postoji. Nema razloga da neko izvodi predstavu o opsednutosti. Zbog čega bi to iko radio? Ne razumem - izjavio je Larson.

Velečasni Isak Krejmer, direktor Internacionalne katoličke asocijacije za isterivanja đavola, ipak smatra da ova tehnika nije moguća i da se đavo ne može preko interneta isterati iz čoveka.

- Ukoliko je osoba opsednuta, demon joj neće dozvoliti da sedne ispred računara, znajući da to predstavlja opasnost za njega. Veće su šanse da će u tom trenutku baciti monitor i unitištiti sve - objasnio je Krejmer.

Ipak, Larson u svojoj arhivi poseduje više snimaka isceljivanja, a za priloženi snimak tvrdi da se radi o Norvežaninu iz kojeg je isterao četiri demona preko Skajpa.

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • S

    4. februar 2014 | 19:41

    Ja isterujem zlo iz žena a uterujem im dobro.... Hihihiiii i to za dzabe!

  • ja pa ja

    4. februar 2014 | 18:23

    Kakve su ovo budalaštine ? Još veće su budale koje plate 220€ !!!

  • xxx011

    4. februar 2014 | 18:04

    Ovaj je lakrdijas čim to naplaćuje! A da takve stvari postoje...treba pogledati klip na YouTube gde Pravoslavni monah radi istu stvar samo bez nadoknade,prilično je uznemirujuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA