Dečaku (6) strina odsekla oba uva i bacila ih u kantu (FOTO) (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Monstruozan zločin dogodio se u Kini. Strina je dečkiću odsekla uši i isekla bradu nakon porodične svađe, Dečaku su lekari uspeli da zašiju desno uvo i on je trenutno u bolnici. Strina je uhapšena

  • 6

Strava i užas u Kini. Dečkiću Vangu Jufanu (6) strina je odsekla uši i isekla bradu u gradu Ksjangjang u provinciji Hubei. Monstruozan zločin dogodio se nakon porodične svađe.

Žang Ćui (35) je izvela iz kuće sina od brata njenog muža i u jednoj od okolnih uličica počinila užasan zločin. Prema pisanju lokalnih medija komšije su čule jauke i krike deteta i pozvale su policiju.

Na mestu zločina zatekli su mališana u lokvi krvi i sa isečenim ušima i velikom posekotinom na bradi.

Dečak je odmah prebačen u bolnicu gde su lekari uspeli da mu zašiju desno uvo i da koliko toliko saniraju ostale povrede. Vang se trenutno oporavlja u bolnici. Njegova strina je uhapšena.

Inače, u Kini se prošle godine dogodio sličan monstruozan zločin, kada je je tetka sestriću starom takođe šest godina iskopala oči.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:.Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA