HEROJ: Evo kako je dečak (2) spasio svoju majku (VIDEO)

Iako su se dve starije ćerke uplašile kada su videle majčinu krv, posle napada kerova, mališan Bentli Tun je spasio situaciju. Uzeo je telefon, uključio aplikaciju i pozvao pomoć

  • 0

Bentli Tun (2) je postao heroj zahvaljujući stručnoj upotrebi video poziva na Ajfonu, i spasio je život svojoj majci iz čeljusti pasa.

Njegova majka Laura je povela u šetnju dva psa, i u jednom trenutku je jedan krenuo da napadne drugog. Pokušala je da ih rastavi, ali jedan joj je umalo nije odgrizao prst.

- Molila sam ćerke da pozovu pomoć. Imaju četiri godine i bojale su se da uzmu telefon, jer je bio prekriven mojom krvlju - rekla je Laura iz Arizone.

Majka je nastavila da gubi krv i imala je osećaj da će uskoro da se onesvesti. Ali, onda je Bentli spasio situaciju.

- Onda je stigao moj sin iz kuhinje i doneo mi je peškir. Obrisao je krv i nazvao moju prijateljicu preko aplikacije FejsTajm - natavila je priču Laura.

Takođe, Bentli je i otključao vrata kad je stigla pomoć. Majka je tad odlučila da nauči svo troje dece kako da pozovu Hitnu pomoć.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:abcnews.go.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA