POSAO IZ SNOVA: Proputujte ceo svet sa džeparcem od milion dolara

Turistička agencija za luksuzna putovanja raspisala je oglas za posao, a izabrana osoba će godinu dana provesti u hotelima sa pet zvezdica širom sveta, ješće u najboljim restoranima i sunčaće se na najlepšim plažama, a uz to će imati budžet od milion dolara

  • 4
Palma de Mallorca - Playa de Muro Foto: Milena Đorđević

Ako ste oduvek želeli da putujete u egzotične krajeve, ali niste imali mogućnosti  evo životne prilike za vas! Turistička agencija za luksuzna putovanja traži radnika koji će godinu dana putovati svetom sa budžetom od milion dolara!

Izabrana osoba će godinu provesti u luksuznim hotelima i odmaralištima širom sveta, ješće u najboljim restoranima i sunčaće se na najlepšim plažama na svetu.

Pored toga, srećnik koji dobije posao moraće da izlazi i u noćne klubove u gradovima u kojima boravi. Posebna pogodnost jeste što taj srećnik na putovanja može da povede još jednu osobu.

Naravno, nije sve tako bajkovito kao što izgleda na prvu loptu, ali nije ni daleko od toga. Budući radnik mora da bude obrazovan, da ima znanje o zemljama u koje ide, kao i o internacionalnim kuhinjama i istoriji tih zemalja. Takođe, mora i strasno da voli putovanja!

Ako ste zainteresovani možete da se prijavite na sajtovima Luxury Travel Intelligence i Veryfirstto.com. Uz priloženu biografiju morate u 65 reči da objasnite zašto smatrate da ste baš vi idealan kandidat!.

Srećno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA