OD LEPOTICE DO UTVARE: Narkomanka se na vaše oči pretvara u živi leš (FOTO) (VIDEO)

Devojka sa Floride, stara 25 godina, je u protekle tri godine hapšena 11 puta. Pošto je narkomanski zavisnik, na policijskim fotografijama jasno se vidi njena transformacija, odnosno propadanje

  • 4

Amerikanka sa Floride, Bridžit Macke (25), uhapšena je nakon što je opljačkala svoju baku (84). Bridžit, koja je narkomanski zavisnik, zajedno je sa svojim suprugom Aleksom Kaldvelom (26) napala baku staru 84 godine nakon što je došla kod starice kako bi pozajmila 80 dolara.

Macke je ženu pretukla i uzela joj novac, ali je brzo nakon toga uhapšena. To joj je bilo 11. hapšenje. Na fotografijama koje su napravljene u policiji 2014. godine nakon svakog od hapšenja jasno se vidi njena transformacija, odnosno propadanje zbog konzumiranja droge.

Ona je za tri godine u pritvoru ili zatvoru završavala 11 puta. Prvi put je uhapšena jer je vozila bez dozvole i zbog posedovanja marihuane. Nakon toga, zatvarana je zbog pljački i pretnji svedocima.

Na slici nakon prvog hapšenja ona izgleda poput devojaka tih godina, dok je, usled narkomanske zavisnosti, na poslednjoj fotografiji prepuna rana po licu.

Prva hapšenja je Macke doživela zbog posedovanja marihuane i vožnje bez dozvole, a onda su usledile pljačke i pretnje svedocima. Pogledajte kako izgleda njen sunovrat, prikazan kroz slike sa koje je policija činila nakon hapšenja.

Poslednja fotografija pokazuje čireve nastale usled zloupotrebe narkotika.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:ktvu.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hemicar

    14. avgust 2014 | 12:19

    Eh pa kad se navrzla na pogresnu drogu kristal met. Sto nije jela malo pecuraka, do sad bi bila raketni naucnik...

  • bla

    14. avgust 2014 | 14:43

    bese lepa kao bog al je otisla do mog zbog bica i od droge....sve je lepo imala a sad je ruznija i od baba roge....

  • sekTash

    14. avgust 2014 | 19:16

    I travka pobrljavka je bolje nego krekeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA