• 8

Otišla je kod zubara da popravi zub, dobila je anesteziju i probudila se bez svih zuba u gornjoj vilici!

- Kada sam se probudila bila sam u šoku. Pobesnela sam. Pitala sam ga zašto mi je izvadio sve zube, a on je samo ponavljao da me ne razume - rekla je Britanka kojoj je zubar u Nemačkoj izvadio 16 zuba iz gornje vilice

  • 8

Britanka Alison Dajvers (38) doživela je potpuni šok nakon odlaska kod zubara, dok je bila u Nemačkoj. Nesrećna žena je otišla kod stomatologa kako bi popravila zub, a on joj je izvadio sve zube iz gornje vilice!

Otišao je kod zubara zbog rutinskog zahvata, a ono što se desilo nakon toga, promenilo mu je čitav život!

Naime, zubar joj je dao totalnu anesteziju, a Alison se nakon intervencije probudila bez 16 zuba. Da stvar bude još bizarnija, njene povađene zube stomatolog je ostavio u plastičnoj kesi pored njene glave.

- Kada sam se probudila bila sam u šoku. Pobesnela sam. Pitala sam ga zašto mi je izvadio sve zube, a on je samo ponavljao da me ne razume - rekla je Dajversova.

Foto: Profimedia/Corbis

Ona kaže da je mesecima nakon toga plakala.

Ta stravična situacija dogodila se kada je Alison imala 25 godina. Ona je u međuvremenu ugradila veštačke zube i kaže da su joj ti implanti bukvalno promenili život.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sneky

    Koja gluposti.Kako je smeo to da joj uradi?Pa postoji ,tuzba,odstete.Kako joj je mogao to mirno ,da uradi.? .Pa to nije normalno.Zubar se izvukao a ona a ona je morala da usadjuje nove zube,o svom trosku.Umesto da joj on plati i ode lepo u zatvor.

  • CRna

    Kakva li je to cudnovata anestezija???? Do duse mi smo dosta zaostali....kod nas ih jos uvek razblazuju.... bzv...

  • Lider

    Dobro je da se probudila samo bez zuba, mogla se probuditi bez oba bubrega..

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima