Dečaka je bolelo oko, doktor je slikao i uveličao zlo koje je video: Istog momenta je malog poslao na operaciju! (VIDEO)

Uljez je slobodno plivao u tečnosti koja ispunjava komore oka. Bio je tamo tri nedelje

  • 8

Dečak se požalio na bol u desnom oku, na kom je izgubio i vid, a kada ga je doktor pregledao, imao je šta i da vidi. Naime, na zastašujućem videu, koji je zabeležen u jednoj bolnici u Meksiko Sitiju, doktor je snimio crva koji pliva u oku tinejdžera.

Bodibilder se gruvao hemijom i bukvalno mu je EKSPLODIRALA ruka! (VIDEO)

Na snimku se jasno vidi kako se parazit kreće kroz iris 17-godišnjaka. Uljez je slobodno plivao u tečnosti koja ispunjava komore oka. Bio je tamo tri nedelje, izazivajući dečaku nesnosan bol i ozbiljne probleme sa vidom.

Doktor je uspešno uklonio crva, nakon što ga je isekao na nekoliko delova. Parazit dužine 3 milimetra identifikovan je kao trematod, crv ravnog tipa.

Ovakvi slučajevi mogu da se dese i ljudima i životinjama. Crvi dospevaju u organizam kada se jede meso koje nije dovoljno skuvano ili pečeno, ili ukoliko se njihova larva nađe na biljkama.

Obično izazivaju probleme u crevima ljudi, stoga prisustvo parazita u dečjem oku zbunjuje doktora.

- Dečak je prosto imao lošu sreću - rekao je doktor Guzman, koji ga je lečio.

Daljinac

(Telegraf.rs/Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ljudsko biće

    24. septembar 2017 | 11:49

    Vi mesozderi bi jeli I meso sto je staro 20 godina ono samljeveno mazete na hleb tu ima I mozgova I svega u tim pastetama. Prestajem sa mesom zauvek

  • Ljudsko biće

    24. septembar 2017 | 11:44

    Vegeterijanska ishrana ljudi!!! Jedite sveže povrće I voće možda vam se promeni I boja očiju iz crne u smeđe ili plave u ljubičaste probajte nije teško treba oko par godina da ne jedete meso I boja očiju je druga. Meso je zlo 21 veka meso netreba jesti osim ribe I povrća ništa

  • Jana

    24. septembar 2017 | 14:47

    Covek nije krava da jede travu. Mi jedemo sve!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA