Htela je da ima posebnu tetovažu, ali se gorko pokajala jer je iz oka počela da joj curi ljubičasta tečnost. Oslepela je! (FOTO) (VIDEO)

Ljubičasta tečnost joj je curila iz oka...ubrzo je izgubila vid na desnom oku

  • 65

Kanadska manekenka i model Ket Galinger izgubila je vid na desnom oku, kada je intervencija tetoviranja oka pošla katastrofalno.

BUBULJICA VEKA: Imaćete NOĆNE MORE kad vidite šta se krilo u ovoj odvratnoj izraslini na leđima gospodina (VIDEO)

Pre nekoliko meseci odlučila se za ovu nesvakidašnju tetovažu i za boju svoje beonjače izabrala ljubičastu, ali sada se gorko kaje, piše "The Sun".

Na njenoj Fejsbuk stranici mogu se detaljno pratiti objave i obaveštenja od momenta kada je prvi put otišla kod lekara prošlog meseca, kada joj je iz oka curila ljubičasta tečnost, pa sve do dana današnjeg.

Nakon što su joj u bolnici dali antibiotske kapi za oči, oko joj je užasno nateklo. Ispostavilo se da se boja razlila i po mrežnjači i beonjači zbog čega je krenula da gubi vid.

Lekari su objasnili da će verovatno nastaviti da gubi vid, da je jedini spas operacija koja joj može zaustaviti proces gubljenja vida, ali da se oko zapravo nikad ne može sasvim oporaviti. Takođe su objasnili da se sve dogodilo najverovatnije zbog nedovoljno sterilisanog pribora za tetoviranje i neodgovarajućeg mastila.

Ket je sa svoje strane odlučna da se oporavi što više može kako bi nastavila svoju karijeru modela, a svoje fotografije i objave komentariše željom da svima koji žele ovakvu vrstu tetovaža stavi da znanja do koje mere moraju da budu oprezni i sigurni kod kakvog majstora idu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA