Ušao je u bolničku sobu svoje pokojne žene, poslednji put: Zatekao je medicinskog brata tokom seksa sa lešom i počeo da se sveti! (VIDEO)

Medicinski radnik je svoje postupke opravdavao time da se nalazio u stanju transa

  • 4

Ožalošćeni udovac je navodno uhvatio jednog medicinskog radnika tokom seksa sa lešom njegove žene, kada ju je poslednji put posetio u bolnici, prenosi gossipmillnigeria.com.

Elena je supruga serijskog ubice i pedofila, sa njim ima i dete: Njene reči su nekima jezivije čak i od njegovih zločina (VIDEO)

On je potom pretukao bolničara manijaka, koji je potom predat policiji u glavnog gradu Bolivije, La Pazu. Sada se Grover Macučapi (27) suočava sa optužbama za bludne radnje nad telom preminule osobe.

Šef policije Douglas Uzkviano kaže da se incident dogodio oko sat vremena nakon što je pacijentkinja (28) preminula na klinici u La Pazu u ponedeljak.

- Rođaci mrtve žene su došli u bolnicu kako bi izmirili dug za njeno lečenje. Muž je otišao u mrtvačnicu i video je muškog medicinskog radnika kako ima seks sa njegovom pokojnom suprugom - kaže on.

Neimenovani muž je rekao za lokalne novine da je udario manijaka kada je video šta se dešava. Medicinski radnik je svoje postupke opravdavao time da se nalazio u stanju transa.

- Nešto se desilo. Kao da je bio san. U sledećem trenutku se sećam udarca kada je naišao muž pokojne žene - rekao je on.

Tužioci su rekli da on ne može da bude optužen za nekrofiliju jer taj prekršaj ne postoji prema njihovom zakonu.

Policija je prošlog maja u Argentini uhapsila muškarca koji je provalio u bolničku mrtvačnicu kako bi imao seks sa mrtvom ženom. Kao opravdanje, ovaj muškarac (22) je naveo veliku želju da ima seks u bolnici.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    20. oktobar 2017 | 16:18

    Vreme ide a mi sve gori,umesto bolji,pa se onda cudimo sto je ocigledno da ide kraj...jer da nije tako,sta bi bilo sa onima koji se trude ziveti zivot dostojan coveka???

  • Hvala

    20. oktobar 2017 | 22:33

    Ovi nasi bi uhapsili covjeka sto ga ne istuko.. pljuni me u lice ako nije takk

  • Чика Шабан

    20. oktobar 2017 | 13:36

    A šta će

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA