≫ 

Ribari pronašli u torbi 54 odsečene ljudske šake: Rusijom su počele da kruže razne verzije ove priče, a poslednja je najjezivija (FOTO)

Lokalni mediji nagađaju da bi šake mogle da pripadaju leševima neidentifikovanih osoba

  • 5

Torba sa 54 ljudske šake otkrivena je na obalama reke Amur kod grada Habarovska, na istoku Rusije. Ruke su pronašli lokalni ribari.

Ruski plaćeni ubica otkrio svoje tajne, mogao je da likvidira nekog za 3 minuta: Progovorio je o "poslu", a sada će o gangsterima i mafiji

Kako piše RT, jedan od njih nagazio je na ruku koja je virila iz zaleđenog tla. Ribari su pozvali policiju koja istražuje slučaj.

Iako društvenim mrežama kolaju razne verzije, ruski mediji objavili su kako je policija dosad otkrila da se radi o medicinskim ostacima, tačnije biološkom otpadu koji je nelegalno odložen i da ruke nisu posledica nikakvih eksperimenata na ljudima niti imaju veze sa kanibalizmom, serijskim ubicom ili prodajom ljudskih organa.

Međutim, postoji i teorija da su ruke odsečene nekim lopovima kako bi bili kažnjeni zbog krađe.

Lokalni mediji nagađaju da bi šake mogle da pripadaju leševima neidentifikovanih osoba. Neki misle da su šake isečene sa leševa kako bi policija bila sprečena da ih identifikuje, jer su neki ljudi hteli da prodaju delove tela, prenosi Dejli Mejl.

Postoje slučajevi da kada je reč o neidentifikovanim osobama, da im se šake odseku kako bi se otisci prstiju sačuvali za kasnije zbog identifikacije.

Sumnja se da se u ovom slučaju radi upravo o tome, a tu tezu potvrđuje i činjenica da su nedaleko od torbe sa šakama nađeni zavoji, kao i medicinske zaštitne navlake za cipele.

Prema zakonu, takav otpad morao bi da se kremira ili zakopa u specijalne grobnice. Istraga i dalje traje.

Fotografije pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA