≫ 

Uvrnuta prosidba: Devojka je htela da zaprosi momka, a prsten je stavila u Kinder jaje koje je sakrila u vaginu

Stvari su malo izmakle kontroli, jer se jaje samo vrtelo unutar vagine, a momak nikako nije mogao da ga izvadi

  • 6

Jedna Britanka odlučila je da, poštujući britansku tradiciju po kojoj devojke svakog 29. februara mogu da zaprose momke, iznenadi svog dečka na malo neuobičajen način. Njen "genijalan" plan podrazumevao je da prsten sakrije u Kinder jaje, koje je potom smestila u svoju vaginu. Zbog toga su na kraju završili u Hitnoj pomoći.

Momku je predložila da stavi prst u njenu vaginu i pronađe iznenađenje, a nakon toga je planirala da klekne na kolena i pita ga da li želi da je oženi, prenosi Dejli Mejl.

>>> SKRIVAO HEROIN U KINDER JAJETU: "Pao" još jedan narko-diler!

Ipak, stvari su malo izmakle kontroli, jer se jaje samo vrtelo unutar vagine, a momak nikako nije mogao da ga izvadi. Sve to vreme, devojka nije želela da mu otkrije kakvo iznenađenje mu je spremila.

Devojka je stavila prsten u Kinder jaje, koje je potom sakrila u svoju vaginu - Printskrin: Youtube/DC Toys Collector

Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja, otišli su u Hitnu pomoć, gde im je pomogao doktor Adam Kej, ginekolog i specijalista za porođaje. On je devojci izvadio jaje iz vagine uz pomoć klešta za porođaj, a potom je paru dao rukavice kako bi ga otvorili.

Kad je momak video da je unutra prsten, devojka ga je zaprosila, a on je pristao.

Ovu nesvakidašnju priču doktor Kej je objavio u svojoj knjizi "This is going to hurt (Ovo će da boli)", u kojoj je opisao najupečatljivije trenutke svoje karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA