≫ 

Muškarac uleteo u Hitnu pomoć sav izbezumljen: Preklinjao je doktore da mu izvuku nepoznati predmet iz anusa (FOTO)

Operacija je obavljena za 30 minuta i doktori su mu izvadili strano telo

  • 3

Muškarac u Kini završio je na operaciji nakon što je u anus gurnuo staklenu šipku od 20 cm.

Šipka širena od oko pet centimetara zaglavila je neimenovanom muškarcu u rektumu, pre nego je otklizala dublje u njegovo debelo crevo, prenosi The Lad Bible.

Kad je stigao u bolnicu, rekao je doktorima da ga puno boli, ali nije ulazio u detalje već je samo preklinjao da ga spasu.

- Kad je stigao u bolnicu, bio je u žurbi i izgledao je kao da trpi jake bolove - rekao je hirurg Bao Ksiangdong za Hangzhou Comprehensive Channel.

Kako bi otkrio uzrok pacijentovog bola, doktor je izvršio pregled rektuma i utvrdio da njegov prst može da oseti dugo, tvrdo i strano telo. Na skeneru su videli dugačak objekat u debelom crevu i odmah je obavljena operacija. Objekat je uklonjen za oko 30 minuta.

Na kraju se sve dobro završilo Foto: Zhejiang Tongde Hospital/Hangzhou Comprehensive Channel

Dr. Ksiangdong rekao je da je muškarac srećan jer je prošao bez groznice, krvi u stolici i drugih potencijalnih opasnosti, prenosi Index.hr.

Početkom godine, 40-godišnji muškarac iz Dominikanske Republike takođe je morao na hitnu operaciju nakon što mu je u anusu zapeo sprej za osvežavanje vazduha.

Medicinski stručnjaci upozoravaju da je korištećenje kućnih objekata kao seks igračke potencijalno opasna ideja. Objekti, poput osveživača vazduha, mogu uzrokovati krvarenje, oštećenje crijeva i druge povrede kad se koriste za penetraciju.

VIDEO: Pas zaglabao didlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zika

    16. januar 2019 | 06:44

    Zaigrao se covek.Nije bolest sve sto boli

  • Ivangm

    16. januar 2019 | 08:14

    Uporan neki covek....

  • Knjaz miloš

    16. januar 2019 | 02:06

    Jackass je pre 15 godina to uradio sa autićem u kondomu.... ovo je farsa....kako muško da mu se nadje šipka staklena .. 20cm u anusu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA