• 0

Udala se za oca da bi napakostila polusestri: Najčudniji ljubavni trougao ikad

Otac je uhapšen nedugo nakon venčanja i optužen za incest

  • 0

Trevis Fildgruv (40) iz Nebraske osuđen je zbog incesta, nakon što je prošle godine svesno oženio svoju 22-godišnju ćerku.

Trevis i njegova ćerka Samanta upoznali su se tek 2014. godine, nakon što je Samanti majka priznala ko joj je otac. Navodno su odmah "sevnule varnice", a četiri godine kasnije, tačnije u oktobru prošle godine su se venčali, iako su oboje bili svesni da su u krvnom srodstvu.

Naime, Trevis je sa ćerkom nedugo nakon upoznavanja otpočeo romantičnu vezu, a u sve je pokušala da se umeša i Samantina polu-sestra, ćerka njene majke iz drugog braka, koja je gajila simpatije prema Trevisu.

Tada je počelo ljubomorno nadmetanje među sestrama, a Samanta je ta koja je osvojila Trevisovo srce i na kraju ga navede da je oženi. Nakon što se saznalo za njihovu bolesnu vezu i da su se venčali, reagovala je i policija, koja je ubrzo stavila lisice na ruke Trevisu. Međutim, on je na saslušanju tvrdio da nije znao da mu je Samanta ćerka u trenutku kada su se venčali.

Tokom suđenja dokazano je da su i optuženi i Samanta bili svesni da su u krvnom srodstvu, a to je dokazano i DNK analizom. Optuženom Trevisu preti do dve godine zatvora, a presuda će biti izrečena sledećeg meseca.

(Telegraf.rs/DailyStar)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima