• 11

Iza njihovog osmeha krije se pravi užas: Anđela se udala za svog brata, a sad će da mu rodi dete

Šta vi mislite o ovome?!

  • 11

Bračni par Mihail Li i Anđela Pi iz američke savezne države Juta za koji mesec postaće ponosni roditelji. Ali, čim se rodi beba velika je verovatnoća da će Mihail i Anđela završiti iza rešetaka na pet godina.

Zašto? Zato što su njih dvoje brat i sestra od ujaka!

Anđela je u petom mesecu trudnoće i trebalo bi da se porodi u maju, a nakon toga mogla bi odmah da ode u zatvor jer je u Juti zakonom zabranjeno da imaš seksualno odnose sa nekim s kim si u krvnom srodstvu. Kako bi izbegli "pravne peripetije", Mihail i Anđela su se prošle godine venčali u Koloradu.

Nekoliko meseci nakon venčanja, Anđela je ostala trudna, a pošto su lekari utvrdili da dete nema genetskih anomalija koje su specifične za incestne veze, par je odlučio da zadrži bebu.

Anđela, koja ima troje dece iz prethodnog braka, kaže da je to što ona i Mihail čekaju bebu samo dodatno učvrstilo njihovu vezu.

- Mi se veoma privlačimo, a osim seksualne privlačnosti, imamo i onu prijateljsku stranu, naravno i rodbinsku i duhovnu, tako da je to divno", izjavila je Anđela za američke medije.

Srećni zbog svoje ljubavi i prinove, par je oduševljeno podelio video snimak sa ultrazvuka. Iako će nek raznežiti slika bebe koja raste u Anđelinom stomaku, mnoge će razgneviti činjenica da je dete začeto u incestnoj vezi.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Дејан Младеновић

    То да је некој другој земљи осим америке и енглеске би ме јако чудило! Овако не они су сотоне

  • Fenix

    Fuj bre, fuj

  • Ika...

    Ovo j toliko bolesno da je tesko i procitat.. Grozno je i komentarisati..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima