• 10

Haos u srednjoj školi: Učiteljica, inače majka dvoje dece, imala trojku sa učenikom i koleginicom

Kako prenose lokalni mediji, ona je krajem 2019. počela da se dopisuje preko Snepčeta sa učenikom gde mu je slala svoje gole fotografije

  • 10

Džojs Čerčvel (40), koja trener odbojke učenicima u jednoj srednjoj školi u Americi, uhapšena je zbog sumnje da je silovala 18-godišnjeg učenika.

Čerčvel, inače majka dvoje maloletnika, pozvala je kući učenika gde je sa još jednom koleginicom imala "trojku". Ona je optužena za silovanje, dok je druga žena, koja je dala otkaz u srednjoj školi ''Berryhill'' u američkom gradu Tulsa, oslobođena optužbe.

Kako prenose lokalni mediji, ona je krajem 2019. počela da se dopisuje preko Snepčeta sa učenikom gde mu je slala svoje gole fotografije, a na kraju ga je pozvala kući kako bi imali odnos. Tom prilikom pridružila im se još jedna žena, odnosno koleginica Čerčvelove.

Učenik je rekao policiji da je zlostavljanje počelo u decembru prošle godine, a iako je starosna granica za pristanak na polni odnos u američkoj državi Oklahoma 16 godina, i odrasle osobe mogu da budu žrtve, ukoliko je osoba koja ih je zlostavljala u poziciji autoriteta naspram žrtve.

(M. Lj.)

Komentari

  • Crnogorka

    Uhhhh naucila ga zivotu i jos je prijavio pa nije fer

  • Stojko

    Pa da su profesorke bile vako dobre i slobodne u moje vreme,pa ja bih danas bio predsednik Srbije,cuj prijavio profesorku za silovanje,piihhhhh ja danasnjih momaka mekusci neki,umjesto da joj se zahvali

  • Boban

    Sine al tebe hoćeeee...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima