Majka 13 sati bila zarobljena u fioci kreveta: Mislila sam da ću umreti, imala sam 4 operacije ruke

Kreveti sa mehanizmom postali sve opasniji

  • 1
dete, decak, skrivanje, uplasen, strah, plače, krevet, ugaona, kutij az aodlaganje poseteljine posteljinu Foto-ilustracija: Shutterstock

Kler Montelo (39) mislila je da će umreti nakon što je 13 sati bila delimično zarobljena između dušeka kreveta i fioke. Bizarna nesreća dogodila se krajem januara u njenoj kući u Engleskoj, u trenutku dok joj suprug i troje dece nisu bili tu.

- Imamo bračni krevet sa mehanizmom da može da se podigne dušek, a ispod toga je velika fioka u kojoj držimo stvari. Htela sam da izvučem nešto kada je mehanizam popustio i ceo krevet mi je pao na ruku - priseća se Kler.

Ona kaže da je osetila kako joj se ruka bukvalno spljoštila, a potom ludački otekla. Od šoka i bola nije imala snage da sama podigne dušek, a kako je vreme prolazilo imala je sve manje snage. Nemoćna da se pomeri, čak i toliko da dohvati mobilni telefon, zarobljena je sedela 13 sati, sve dok joj suprug nije došao sa posla i pronašao je maltene bez svesti.

Kler je hitno prevezena u bolnicu gde su joj za samo dve nedelje uradili četiri operacije kako bi joj spasili ruku.

- Ne mogu da verujem šta se dogodilo, mislila sam da ću umreti. Nakon što se suprug vratio iz bolnice uzeo je sekiru i iseckao krevet u sitne komade - rekla je Kler.

Ona kaže da je od bolova povraćala najmanje 40 puta.

- Prvo sam urlala i vrištala sa nadom da će me neko čuti. Međutim, prvi komšija ima više od 90 godina i gluv je, a televizor mu je bio pojačan do maksimuma. Ne samo da on nije mogao da me čuje, niko nije mogao - rekla je nesrećna žena.

Kada je suprug stigao kući i pronašao je odmah je krenuo da podiže dušek, što je rezultiralo još većim problemom. Krv je tako naglo šiknula da je ruka bukvalno eksplodirala.

- Nisam sigurna da ću više ikad moći da koristim svoju levu ruku - kaže Kler.

Podsetimo, prošle godine je u Grčkoj stradao dečak nakon što ga je dušek preklopio i dete je ostalo zatvoreno u fioci kreveta. Mališan se ugušio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    21. februar 2020 | 14:01

    Kada neka nesreca hoce ,ona pa hoce i neodustaje ,moze te se povrediti ili ubiti vas ono sto nikad mozda niste ni pomisli,postoje i znakovi kraj puta upozaravajuci da ako prvi put nesto zapnete ili udarite ili sl to treba odmah pomeriti sto znaci nije mu mesto tu ili vi netreba tuda da prolazite,jer obicno prvo ignorisanje posle doce do povrede od te iste stvari,nazalost svi u zivotu prodjemo kroz takve slicne situacije i ucimo se kroz zivot ili na svojim greskama ili tudjim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA