≫ 

Sve za ljubav: Mladić se pretvarao da je čistač da bi se ušunjao u zemlju da vidi dragu

Zaposleni na aerodromu u Nemačkoj primetili su da im je momak nepoznat i odmah reagovali

  • 0
Avion Mladić je odmah deportovan u SAD Foto: Pixabay

Mladi Amerikanac koji je i pored zabrane ulaska stranim državljanima u Nemačku pokušao da se ušunja u zemlju tako što se po izlaska iz aviona pretvarao da je aerodromski čistač, uhvaćen je u pokušaju prevare i vraćen u SAD.

Mladić je, kako prenose mediji, po sletanju obukao odelo slično onom koje nose čistači, uzeo prvu kantu i pretvarajući se da radi pokušao da prođe pored carinika kako bi u vreme zabrane ulaska stranicima zbog epidemije korona virusa mogao da poseti devojku.

Policija je saopštila da je muškarac navukao prsluk kakav nose čistači, uzeo dve vrecće smeća u pokušaju da uđe u Nemačku, pošto je stigao na aerodrom u Frankfurt iz Vašingtona.

Međutim, njegov plan je propao kada je jedna službenica primetila da ne nosi identifikacionu i bezbednosnu karticu i uz sve ne govori nemački.

Nadležni su alarimirali policiju, koja je potom privela mladića (20). On je priznao da je očajnički želeo da vidi devojku u koju se zaljubio dok je bila na studijama u Americi i da nije mogo da smisli drugačiji način za ulazak u zemlju.

Nije želeo da oda identitet devojke da joj ne bi pravio problem, dodaju mediji, a nakon ispitivanja, a kako je utvrđeno da nema krimijnalni dosije, mladi Amerikanac je vracćen u Vašington.

Video: Vođa bande se prerušio u ćerku i pokušao da pobegne iz zatvora

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA