≫ 

Šok snimak: Go trčao 3 kilometra kroz Split, policija ga jedva uhvatila i spakovala u "korona odelo"

Mladić je uspeo više puta da pobegne patroli, a kada je na kraju uhvaćen spakovali su ga u zaštitno odelo

  • 16

Policija u Splitu uhapsila je danas mladića koji je uspeo da, kao od majke rođen, protrči najmanje 3 kilometra kroz grad, bez da ga uhvate.

Go golcijat, jurio je splitskim ulicama, dok su ga prolaznici u šoku gledali, pogotovo starije gospođe.

Nepoznatog egzibicionistu snimali su ljudi iz vozila širom grada uzvikujući: "Gle, golać kako trči"... I istina, trčao je podosta, pošto je uhvaćen u različitim delovima grada.

Međutim, nakon što je istrčao više od 3 kilometra, patrola je uspela da mu stane na put, bar delimično. Pošto je mladić izbegao patrolu i nastavio da beži. Na snimku se vidi kako mu je policijski auto preprečio put, ali je mladić zaobišao patrolu kao da se ništa ne događa. U sledećem trenutku momci u plavom jure za njim.

Kada su ga konačno stigli, bili su prinuđeni da ga obore na zemlju i da mu stave lisice, jer se očigledno opirao hapšenju. Potom su policajci iz gepeka izvukli zaštitno korona odelo, pa su golaća oblačili nasred druma dok su prolaznici sve gledali.

Nije poznato gde je završio privedeni momak, kao ni zašto je trčao kroz grad, ali jedno je sigurno, o njegovoj avanturi će se u Splitu pričati danima.

Podsetimo, pre nekoliko dana policija je uhapsila čoveka koji se, takođe bez odeće, šetao Banjalukom. Go muškarac sve švrćkao gradskim ulicama prolazeći pored banki, prodavnica, autobuskih stajališta, kao da se ništa ne događa. Odmah nakon hapšenja, njega je Hitna pomoć prevezla na kliniku za duševne bolesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • karik od briskule

    15. maj 2020 | 18:23

    kako stvari stoje u tom selu izgleda da je malo ko normalan

  • Višnja

    15. maj 2020 | 16:14

    I ja bih te jurila kao što su panduri !!😁🏃‍♀️🏃‍♀️

  • 🙄

    15. maj 2020 | 17:14

    Kod nas bi takvog direktno u ustanovu zatvorenog tipa, dok bi ga pripadnice nežnijeg pola uposlile u bordel za žene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA