Porodila se, nije znala da je trudna: Čak 4 testa bila negativna, u kupatilu doživela šok

Kao najsmešniji detalj porođaja, ponosni otac je izdvojio to što je Grejs sve vreme govorila “oprosti”

  • 3
novorođenče, porođaj, beba Foto: Pixabay.com

Majka troje dece sve vreme imala je redovne menstrualne cikluse, a za nešto veći stomak lekar joj je rekao da najverovatnije ima cistu. Međutim, ispostavilo se da je ona zapravo trudna.

Grejs Mičim (32) godinama je redovno uzimala kontraceptivna sredstva te joj nije ni padalo na pamet da može da zatrudni, misleći da je potpuno zaštićena. Ali je jedne večeri doživela najveći šok u životu - odjednom je iz nje počela da curi voda, otišla je do toaleta i shvatila da se porađa.

Grejs i njen suprug Džejms (34) su se dogovorili kako će imati samo troje dece i cilj su ostvarili, a čak su i planirali da se Džejms podvrgne vazektomiji kako bi Grejs mogla da prestane sa hormonalnom kontracepcijom, piše “The Sun”.

Međutim, pre šest meseci, Grejs je usred noći probudio neobičan osećaj te je ustala kako bi popila paracetamol. Ono što tada još nije znala je da je 37 nedelja trudna, a zavarala ju je činjenica kako joj stomak nije bio “specifičnog oblik za trudnoću”.

Međutim, kada je sela na WC šolju, shvatila je da joj je pukao vodenjak i počela je da vrišti.

Suprug Džejms i najstariji sin Tajler (13) odmah su se probudili i otrčali da joj pomognu. Grejs im je vikala “Zovite Hitnu pomoć, nešto dolazi”. Tek nekoliko trenutaka pošto je pozvao bolničare, Džejms je potrčao u kupatilo i zatekao svoje novorođeno dete, devojčicu Sijenu.

Tako je Siena iznenada rođena na opšti šok svih, kao savršeno zdrava devojčica teška 3.300 grama iako nije ni jednom u trudnoći pregledana.

- Sve što se desilo bilo je neverovatno, uopšte nisam osetila trudove, bol, ma ništa, samo poriv da guram i odjednom sam se porodila, maltene odmah - rekla je Grejs.

Srećni roditelji smatraju da je beba Božji dar i svakako posebna, a Grejs kaže da je pravo čudo kako uopšte nije znala da je trudna, iako je pre toga rodila troje dece.

Koliko god srećni bili, kažu da definitivno neće imati više dece, a kao najsmešniji detalj Džejms izdvaja to što je Grejs sve vreme tokom porođaja govorila “oprosti”, kao da je ona kriva jer je prekršila dogovor pada da “neće širi porodicu”.

Kako nije znala?

U mesecima koji su prethodili porodu, Grejs je imala redovne menstruacije te je uzimala kontraceptivna sredstva. Primetila je da joj je natekao stomak te je za svaki slučaj napravila tri testa za trudnoću, ali su svi bili negativni.

Posetila je i lekara opšte prakse kad je bila u petom mesecu trudnoće, koji joj je dijagnostifikovao abdominalnu cistu od koje je već bolovala, i rekao joj da će sama nestati. U januaru je trebalo da ide na ultrazvuk, ali se “cista rodila” mesec dana pre.

Grejs je rekla kako nije imala nikakve simptome ili smetnje, i da je bila savršeno zdrava.

Video: Ceca nasmejana izašla iz porodilišta, ne može da sakrije sreću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Noname...

    19. jun 2020 | 22:19

    Meni nije kasno kako majka 3 dece...nike znala.da je trudna .... pa.beba pocene da se pomera u 5 mesec...a u 8 i 9.mesecse jasno vidi i oseca kako se pomera..

  • plavi safir

    19. jun 2020 | 23:44

    Ovo samo njen muž može da poveruje. Ja lično u takve priče ne verujem ni kad je prvo dete a kamo li četvrto. Nek je živo i zdravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA