≫ 

Danas je dan kada je Tramp trebalo da umre: Novo "predviđanje" Simpsonovih

Čak internetom kruže i kadrovi na kojima se vidi kako Tramp navodno leži u kovčegu

  • 2
Donald Trump, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Slavna serija "Simpsonovi", pored toga što nas zasmejava već decenijama, postala je proročnik velikih dešavanja u svetu, među kojima je navodno i pojava korona virusa.

Društvene mreže, međutim, u poslednje vreme bruje posle informacije da su kreatori "Simpsonovih" u jednoj od epizoda navodno predvideli smrt predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, i to baš na današnji dan - 27. avgust.

Čak internetom kruže i kadrovi na kojima se vidi kako Tramp navodno leži u kovčegu, a crtež jako podseća na stil koji se koristi u toj seriji, prenosi "Independent".

Međutim, ispostavilo se da je u pitanju lažna tvrdnja, odnosno da "Simpsonovi" ipak nisu predvideli smrt predsednika.

Lažne pretpostavke krenule su od video snimka sa društvene mreže Tik-Tok, koji je napravljen kako bi se satirično ismevale teorije zavere. Mlada žena u tom klipu kaže da bi ljudi trebalo da zapamte 27. avgust kao datum, jer je to "jako bitno".

Ovaj snimak se u međuvremenu pretvorio u iskrivljene spekulacije da će Tramp umreti danas, odnosno da su "Simpsonovi" predvideli odlazak američkog predsednika.

Treba napomenuti da je upravo ova serija 2000. godine najavila da će Tramp postati predsednik, i to se 16 godina kasnije i obistinulo.

Video: Tramp: Nisam bio u bunkeru, agenti su me sklonili u Ovalnu sobu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA