≫ 

Ivankini telohranitelji morali da koriste nošu: Trampova mezimica branila da idu u toalet u kući

 ≫ 

Pripadnici obezbeđenja morali su da se snalaze za odlazak u toalet kako su znali i umeli. Nekada su koristili nošu, a nekada su trčali do kuće Baraka Obame

Komentari

  • Pedja KG

    16. januar 2021 | 06:47

    Ubedjen sam da je tekst montiran i izmišljen samo radi blaćenja... Prosto je nemoguće da obezbedjenje nema svoje prostorije i toalet. Ne očekujete valjda da svi idu u isti!?

  • Gadovi

    15. januar 2021 | 15:53

    Odvratno, nehumano ponasanje onih na visokim funkcijama, prema onima koji ih cuvaju i mogu da izgube zivot na toj sluzbi, postoji svuda. Takvo ponasanje postoji i kod nas. Govorim o onome o cemu imam nesumnjiva saznanja, a to je da policajci koji rade u obezbedjenju diplomatsko konzularnih predstavnistava (ambasada) u Beogradu prolaze kroz iste muke. Kucice ispred ambasada, u kojima provode radno vreme u smenama od 12h (dnevna i nocna smena), nemaju toalet i za tih 12 casova policajci u uniformi malu nuzdu vrse u flasu, a veliku u kese, koje kasnije bacaju u kontejner. U vreme kada se govori o dezinfekciji i potrebi za pojacanom higijenom ruku, zbog korone, ovi ljudi nemaju gde da operu ruke, a za 12 h, koliko traje radno vreme, treba nesto i da pojedu. Treba li da i policajci nose pelene u toku radnog vremena? Mozemo li ocekivati od njih da budu savesni i pozrtvovani na poslu, ako ih lisimo svakog ljudskog dostojanstva?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA