≫ 

Ivankini telohranitelji morali da koriste nošu: Trampova mezimica branila da idu u toalet u kući

Pripadnici obezbeđenja morali su da se snalaze za odlazak u toalet kako su znali i umeli. Nekada su koristili nošu, a nekada su trčali do kuće Baraka Obame

  • 2
Ivanka Tramp Džared Kušner Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Kraj mandata administracije Donalda Trampa opterećen je brojnim skandalima, a sada je Vašington post dodao još jedan: zabrana upotrebe toaleta u kući Ivanke Tramp za pripadnike obezbeđenja, prenosi Gardijan.

Prema objavljenom članku, pripadnici tajne službe koji su bili članovi obezbeđenja Ivanke Tramp i Džerada Kušnera, imali su silne muke kako da obave svoje osnovne fiziološke potrebe, jer im predsednikova ćerka i njen suprug, savetnik u Beloj kući, nisu dozvoljavali da koriste toalet u njihovoj prostranoj vili u Vašingtonu.

- Pošto je pripadnicima obezbeđenja bračni par zabranio da koriste bilo koji od ukupno šest toaleta u kući predsednikove ćerke i zeta, mesecima su bili prinuđeni da se snalaze kako su znali i umeli - objavio je Vašingon post pozivajući se na izjave komšija i nekih od pripadnika službe za obezbeđenje.

Citirali su i jednog zvaničnika policije koji je detalje saznao od svog kolege iz tajne službe, kako su često bili prinuđeni da se posluže nošom ili da otrče do kuće Baraka Obame ili potpredsednika Majka Pensa.

Na kraju je problem rešen tako što je savezna vlada od septembra 2017. godine iznajmila jedan stan u podrumu sa kupatilom kako bi agenti imali gde da se olakšaju. Ovo je poreske obveznike koštalo oko 3.000 dolara mesečno.

Ova priča će sigurno dodatno okrnjiti već načetu reputaciju Ivanke Tramp i njenog supruga koji posle četiri godine na visokim položajima u administraciji Donalda Trampa napuštaju Vašington.

Poznato je da su društveni krugovi u Njujorku i Vašingtonu već duže vreme bojkotovali bračni par, ali to ih verovatno neće preterano pogoditi s obzirom na to da su nedavno kupili imanje vredno 30 miliona dolara na jednom ostrvu na Floridi, poznatom kao „Bunker milijardera“.

Video: Ivanka ti li si: Predsednikova ćerka usisava, sve pršti od čistoće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gadovi

    15. januar 2021 | 15:53

    Odvratno, nehumano ponasanje onih na visokim funkcijama, prema onima koji ih cuvaju i mogu da izgube zivot na toj sluzbi, postoji svuda. Takvo ponasanje postoji i kod nas. Govorim o onome o cemu imam nesumnjiva saznanja, a to je da policajci koji rade u obezbedjenju diplomatsko konzularnih predstavnistava (ambasada) u Beogradu prolaze kroz iste muke. Kucice ispred ambasada, u kojima provode radno vreme u smenama od 12h (dnevna i nocna smena), nemaju toalet i za tih 12 casova policajci u uniformi malu nuzdu vrse u flasu, a veliku u kese, koje kasnije bacaju u kontejner. U vreme kada se govori o dezinfekciji i potrebi za pojacanom higijenom ruku, zbog korone, ovi ljudi nemaju gde da operu ruke, a za 12 h, koliko traje radno vreme, treba nesto i da pojedu. Treba li da i policajci nose pelene u toku radnog vremena? Mozemo li ocekivati od njih da budu savesni i pozrtvovani na poslu, ako ih lisimo svakog ljudskog dostojanstva?

  • Pedja KG

    16. januar 2021 | 06:47

    Ubedjen sam da je tekst montiran i izmišljen samo radi blaćenja... Prosto je nemoguće da obezbedjenje nema svoje prostorije i toalet. Ne očekujete valjda da svi idu u isti!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA