Bizarno: Verio se sa lutkom na naduvavanje, čak joj poklanja i skupe stvari

Njegova ljubav prema silikonskoj lutki je toliko intenzivna da ga je čak i proizvođač pozvao u fabriku i poklonio mu dodatnu silikonsku glavu

  • 1

Čovek iz Hong Konga kaže da je veren za silikonsku seksualnu lutku - čak joj daje i skupe poklone, kao što je iPhone 12.

Ksie Tianrong živi s roditeljima i svojom neobičnom 'devojkom' - lutkom u prirodnoj veličini proizvedenom u susednoj Kini.

Posle onlajn narudžbine, lutka mu je stigla na adresu u oktobru 2019. godine, Ksie je svu svoju pažnju posvetio seks igrački koju je rado nazivao "Moći".

Ovaj 36-godišnjak je rekao da je otkrio da su ga realistične lutke privukle pre deset godina kada je prolazio pored prodavnice.

- Lutka je tada koštala 80.000 juana, pa sam morao da raspršim misli jer joj nisam mogao priuštiti. Ali 2019. godine pronašao sam na internetu silikonsku lutku koja je bila u prodaji i koštala je oko 10.000 juana, pa sam je naručio - istakao je Tianrong.

On je naveo da se ranije ovog meseca verio za Moći na ceremoniji kojoj su prisustvovali prijatelji i porodica.

Dodao je da nijednom nije "prevario lutku", kao i da ne pokušava da je poljubi, jer se plaši da kiselost pljuvačke može oštetiti osetljivu kožu lutke.

Svake noći Moći sedi na stolici kraj njegovog kreveta dok spava, a priređuje joj i kupanje vlažnom krpom.

- Poštujem Moći i želim je uz sebe. Ranije sam imao prave devojke, ali ljubav prema lutkama sam zapravo tek sada otkrio. Ono što je zanimljivo, nikad nisam imao seks s njom - rekao je Tianrong.

Fanatik lutke tvrdio je da ga prave devojke uvek nešto pitaju, a Moći od njega ne zahteva ništa, pa je "lakše izaći sa njom na kraj".

- Kad smo moja prethodna devojka i ja bili zajedno, uvek je zurila u svoj telefon, ali sa Moći je drugačije. Ona će se koncentrisati i posvetiti mi svu svoju pažnju - kaže Ksie.

Pored pažnje koju je poklanja, kupuje joj i skupe poklone poput telefona i lepe odeće, kako bi je doterato pre fotografisanja.

Lutka sada poseduje više od 20 kompleta skupe odeće i 10 pari cipela.

Ksie je rekao da ga ljudi neprijatno gledaju kad god izvede silikonsku devojku u kupovinu, ali rekao je da ga nije briga.

- Ako mogu da ocenim Moći od 1 do 100, dao bih joj 1000 - ističe Ksie.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA