≫ 

Sudija preko sajta za upoznavanje podvodio ćerku: Pravdao se da ne bi dozvolio da se vidi s bilo kim

"Brižni" otac je pored ćerke podvodio i ženu

  • 0
Hapšenje lisice sudija Foto: Shutterstock

Sudija (55) u Dižonu, u Francuskoj, suspendovan je sa posla i protiv njega je podneta krivična prijava zbog pokušaja da svoju 12-godišnju ćerku podvodi preko sajta za upoznavanje.

Otac, u francuskim medijima identifikovan kao Olivier B, bio je potpredsednik suda u Dižonu gde je vodio odeljenje za porodične poslove.

Olivier B. je uhapšen prošlog juna zbog podvođenja i dobravanja silovanja nad maloletnicom i seksualnog zlostavljanje i protiv njega je podneta krivična prijava.

Šef Saveta za prekršajne ​​sudije Pol Huber presudio je da je izopačeni sudija "izgubio svaki legitimitet i ozbiljno oštetio imidž francuskog pravosudnog sistema zbog svojih krivičnih dela i poručio da se nikada više ne sme vratiti na posao".

Olivier B, koji je navodno bio član stranice za upoznavanje, neko vreme je nudio svoju suprugu neznancima za seks, a tek nedavno je na toj mreži ponudio i svoju 12-godišnju ćerku.

Mediji prenose da niko nije pokušao da se sastane sa ćerkom uprkos tome što je sudija objavio njenu fotografiju u kupaćem kostimu. Korisnik stranice prijavio je objavu vlastima koje su mogle da identifikuju, uhapse i podignu optužnicu protiv sudije za prekršaje nakon tajne istrage. Sa njegovom kćerkom je takođe obavljen razgovor.

Njegov advokat rekao je da Oliver nikada ne bi dozvolio da se njegova ćerka sastane sa bilo kim.

- Slažemo se da je njegovo ponašanje nedolično i velika je sramota to što je uradio. Te fotografije su njegova fantazija koju nikada ne bi ostvario. On je čovek koji pati od velikog broja trauma - rekao je advokat.

Ukoliko bude proglašen krivim preti mu do 10 godina zatvora.

Video: Ovo su pedofili koje je policija uspela da uhvati širom Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA