Hit u Tuzli: Policajci se zaglavili u liftu, pobegli im dileri koje su krenuli da hapse

Akcija je navodno krenula po zlu jer su se četvorica policajaca zaglavila u liftu koji je prema svojoj konstrukciji bio namenjen za dve osobe

  • 2
lift

Foto: Pixabay

Nesvakidašnja situacija zabilježena je u Tuzli proteklog petka za vreme policijske akcije koja je doživela fijasko jer se grupa pripadnika specijalne policije, koja je imala zadatak da uhapsi dvojicu dilera, zaglavila u liftu stambene zgrade.

Prema informacijama koje su za Klix.ba potvrđene iz više izvora, grupa pripadnika Specijalne jedinice Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona proteklog petka krenula je na zadatak u okviru kojeg je trebalo da uhapse dve osobe osumnjičene za stavljanje droge u promet.

Osumnjičeni su se nalazili u jednom stanu na 13. spratu stambene zgrade u Tuzli. Međutim, akcija je, kako nezvanično saznaje Klix, krenula po zlu jer su se četvorica policajaca zaglavila u liftu koji je prema svojoj konstrukciji bio namenjen za dve osobe.

Izvori portala Klix.ba navode da su zaglavljeni policajci potom zatražili pomoć, a takvu informaciju osumnjičeni dileri su iskoristili kao priliku za bekstvo, uz odbacivanje određene količine droge koju su imali uz sebe.

Nedugo nakon toga, zaglavljeni policajci su nepovređeni izvučeni iz lifta, a kao učesnici akcije koja je u potpunosti doživela fijasko vratili su se u prostorije jedinice, bez dilera koji su i dalje na slobodi.

Hoće li i kakvim sankcijama biti podvrgnuti policajci koji su, očito nepromišljeno ušli u lift, za sada nije poznato, a iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona o ovom slučaju zvanično se nisu oglašavali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA