≫ 

Grupa muškaraca u Indiji silovala i pojela guštera

Sve se dogodilo 29. marta u rezervatu Sahjadri na zapadu Indije

  • 5
Indija gušter Foto-ilustracija: Shutterstock

Četiri muškarca su silovala, ubila i pojela zaštićenog guštera u jednom indijskom šumskom rezervatu, javljaju lokalni mediji.

Sve se dogodilo 29. marta u rezervatu Sahjadri na zapadu Indije.

- Nikada ranije nisam video ovakav zločin. Muškarci su u 20-im i 30-im godinama života i to su uradili iz zabave - rekao je za VICE rendžer Višal Mali.

Muškarci su identifikovani kao Sandep Pavar, Mangeš Kamtekar, Akšaj Kamtekar i Rameš Gag. Optuženi su prema indijskom zakonu o zaštiti divljih životinja iz 1972. Lokalni sud im je prošle nedelje odobrio kauciju.

Mali je rekao da, osim što je ovo okrutan zločin, postoji i rizik od bolesti.

- Ne samo da je ovo okrutno, već postoji rizik od zoonoze. Oni mogu prenositi polno prenosive bolesti i druge infekcije - rekao je Mali.

Strahuje se da je broj silovanih životinja veći od prijavljenog

Ova vrsta zaštićenog guštera u proseku naraste između 1.5 i 2 metra, ali otkriveni su i primerci dugački više od tri metra. Težina im je u proseku oko 20 kilograma.

U razdoblju od 2010. do 2020. godine u Indiji je prijavljeno oko 80 slučajeva seksualnog zlostavljanja životinja, ali stručnjaci tvrde da je brojka mnogo veća i da je praksa u nekim zabačenim delovima Indije i dalje redovna.

Najnoviji slučajevi seksualnog zlostavljanja životinja uključuju muškarca koji je silovao i ubio gravidnu kozu u južnoj Indiji i 60-godišnjeg muškarca koji je prošle godine silovao psa lutalicu.

Video: Uzeo je guštera u ruke i odmah mu se zavrtelo u glavi kad ga je malo bolje pogledao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA