≫ 

U nesreći ostao bez nogu i ruke: "Nemam pola tela, svaki dan je težak, a svi pitaju samo jedno!"

Sad svoj život beleži snimcima na YouTubu, a u svemu mu je velika podrška supruga Sabia Rejč, koja je bila uz njega i dok je trajala teška operacija

  • 0
Sabia Schauers Reiche i Loren Schauers Foto: Instagram/sabia.mistral

Tokom 2019. godine, Loren Šauers, 19-godišnjak, radio je na gradilištu u svojoj rodnoj Montani. Vozio je viljuškar preko mosta, zbog gužve je skrenuo previše u stranu i dogodila se nesreća. Pao je s visine od 15 metara i viljuškar koji je vozio ga je priklještio.

Hitno je odvezen u bolnicu, gde je, piše Daily Star, doktorima dao dozvolu da izvedu hemikorporektomija, operaciju kojom se uklanja bukvalno pola tela, odnosno sve što je niže od struka. Morali su da mu amputiraju i podlakticu desne ruke.

Iako su mu šanse za preživljavanje bile male, skoro nikakve, Šauers je nekako uspeo da se izvuče.

Mladić danas svoj život beleži na svom Youtjub kanalu, a u svemu mu je velika podrška supruga Sabia Riči, koja je bila uz njega i dok je trajala teška operacija.

Ona se danas brine o njemu, pokrenuli su i kampanju u kojoj traže donacije kako bi Loren dobio bioničku podlakticu...

- Njegove prognoze nisu najbolje. Ljudi nakon ove operacije ne dočekaju starost. Bilo je situacija gde smo mislili da je gotov - izjavila je Sabia.

Iako se trudi da ostane pozitivna, Loren i njegova supruga su se obrušili na sve koje zanima njihov seksualni život.

- Doktori nisu ništa mogli da spasu. Pokušali su da spasu i nešto moje sperme za budućnost, ali sve je već bilo "uništeno". Često se zna da se desi da nas neko zaustavi i pita kako se seksamo. Ne znam šta je sa tim ljudima. Borimo se za moje zdravlje, a njih zanima tako nešto. Zamislite da svi prilaze svima na ulici i postavljaju takva pitanja. To je izuzetno neugodna situacija za nas i naša lična stvar - revoltiran je par.

Video: Ruska nagazna mina joj raznela noge a sada je pogledala sreća: Udala se ukrajinska medicinska sestra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA