≫ 

Spasao devojčicu sigurne smrti, napali ga kad su videli ovaj snimak: "Pipkao si je"

Muškarac koji je izvlačio dete u jednom trenutku je devojčicu uhvatio otpozadi između nogu, kako bi je prebacio preko ograde. To su pojedinci videli kao zlostavljanje deteta

  • 8

Kinez koji je od sigurne smrti spasao devojčicu koja je visila sa spoljne strane pokrentnih stepenica, našao se na udaru javnosti jer je devojčicu "pipnuo za zadnjicu" dok ju je izvlačio.

Jeziv incident dogodio se prošle nedelje u jednom tržnom centru u Šangaju, kada je petogodišnja devojčica uhvatila pokretnu traku stepenica sa spoljne strane, koja ju je povukla uzbrdo.

Devojčica se zaglavile između trake i staklenog zida i ostala je tako da visi na nekoliko metara visine, dok je dečak koji se našao u blizini otrčao da potraži pomoć.

U sledećem trenutku prišao je muškarac, identifikovan samo kao Ding, koji je dete izvukao na sigurno.

Međutim, dok je dete izvlačio, u jednom trentku je dete uhvatio pozadi između nogu, kako bi je prebacio preko ograde. To su pojedinci videli kao zlostavljanje deteta.

Nakon što se snimak sigurnosnih kamera proširio po internetu, ljudi su počeli hrabrog čoveka da optužuju da je "pipkao dete".

- Divno je spasavati ljude, ali da li je normalno da pipkaš dete tamo dole? - pitao je jedan od korisnika mreže Weibo.

Drugi korisnik je na komentare onih koji su hvalili nesebičan čin ovog čoveka pitao: "Ne vidite ništa pogrešno u tome gde joj je stavio ruku?"

Naravno, bilo je više onih koji su stali u odbranu ovog Kineza.

- Čovek je heroj. Vi što ratujete preko tastature, ostavite ga na miru - ređali su se komentari.

Šta vi mislite, da li je smeo tako da je uhvati?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vitez Koja

    18. oktobar 2022 | 13:27

    Što bi sada na zapadu rekli, a zašto tvrdite da je devojčica?Možda je dečak ili štrumf, koji se oseća kao devojčica.Zašto za ruku?, nije pristojno da Štrumfove vučete za ruke.Sledeći put da se pripazi da zadovolji prvo sva ispitivanja deteta ko je , šta je, kako se oseća, da napravi anketu svih organizacija kako da pristupi, pa onda pismenu saglasnost roditelja overenu kod notara da sme da je spasi i kako.Kako tako, samo dođe i spasi je, pa ne ide to tako prijatelju.

  • Мирко

    18. oktobar 2022 | 13:00

    Само ме занима које су то изопачене персоне које у свему виде злостављање?!?! А то нас полако доводи до потпуног отуђења.

  • Samo

    18. oktobar 2022 | 13:37

    bolesnom umu u ovakvoj situaciji takvi idiotluci mogu da padnu na pamet....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA