U zgradi okačili poruku koju nikad nećete zateći u Srbiji: Tiče se pranja veša

U poruci je komšija "lišen sna" naložio "bezobraznom komšiji" da prestane da pere veš u 4 sata ujutru, jer to nije fer prema ljudima koji rade

  • 5
veš mašina Foto: Freepik

Jedan čovek našao se usred komšijske rasprave, a on ne može da odluči na čijoj je strani. Na popularnom forumu Reddit, korisnik je podelio poruku ljutog komšije koju verovatno nikad ne bismo mogli da zateknemo u Srbiji, a u poruci je molio komšiju u zgradi da ne koristi mašinu za pranje veša usred noći jer je to "neprihvatljivo".

Čovek je poruku zatekao zalepljenu na ulazu u zgradu. U njoj je komšija "lišen sna" naložio "bezobraznom komšiji" da prestane da pere veš u 4 sata ujutru, jer to nije fer prema ljudima koji rade.

"Ovo sam zatekao na ulazu u  zgradu i ne mogu da prelomim na čijoj sam strani", napisao je korisnik Reddita uz poruku ljutog komšije.

U poruci je pisalo sledeće: "Drage komšije, nije prihvatljivo da u 4 sata ujutru uključujete veš mašinu. Nekoliko puta me je budila veš mašina, zato vas molim da prestanete sa tom praksom. Mašina me je prečesto budila! To nije fer prema ljudima koji imaju posao".

Korisnici su u komentarima pokušali da opravdaju komšiju koji noću uključuje mašinu.

"Da li imate dnevnu i noćnu tarifu za struju? Ako noćna tarifa počinje u ponoć kao što je to slučaj kod mene, verovatno će podesiti mašinu za pranje veša da se pokrene, a zatim da uštedi nešto novca na struji, kao i ja", napisao je jedan korisnik.

Drugi se složio: "Neke energetske kompanije naplaćuju manje za korišćenje struje van radnog vremena, pa bi to mogao biti faktor. Verovatno je lako rešenje da podesi nogare mašine tako da prokleta stvar ne zvecka".

Treći je napisao: "Hteo sam ovo da kažem. Nedavno sam video nekoliko kompanija koje ohrabruju ljude da koriste svoje mašine noću."

Potom je osvanuo jedan komentar koji je sve nasmejao: "Možda si moj komšija, žao mi je. Samo mi treba nova uniforma za sutra ujutru :(. Tvoj sin me budi psujući u TV pa mislim da smo kvit".

Video: Psi sami sredili ceo stan samo da bi što pre išli napolje: Čija li je muka veća?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 💯jko™

    16. novembar 2022 | 14:04

    Nekom smeta plač bebe, drugom napaljena komšinica koja ne može da se obuzda, trećem rad veš mašine, četvrtom... Pa ljudi ako ste hteli potpunu tišinu zašto ste izabrali kolektivni smeštaj? U zgradama čiji su zidovi 'na pola cigle' normalno je da ćete čuti komšiju i kada piša. A veš mašine i bojleri se inače oduvek uključuju 'na jeftinu struju'.

  • Trange-frange

    16. novembar 2022 | 17:24

    Zato živiš u kući i boli te uvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA