Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nešto se srušilo u dvorište, to nisu ljudi": Policija primila neobičan poziv, pa objavila snimak šta je našla

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videli smo olupinu i pored nje stvorenje od 2,5 metra. U olupini je bilo još jedno i gledalo nas velikim očima, tvrdio je čovek koji je pozvao policiju

  • 0
Policija, Amerika, Saobraćaj Foto: Unsplash

Policija Las Vegasa objavila je snimak intervencije svoje patrole, a nakon što je jedna osoba pozvala i rekla im da joj se u dvorište srušio NLO.

Porodica je 1. maja nazvala policiji i tvrdila da im se nešto srušilo u dvorište, te da su u toj letelici videli "neobična stvorenja".

U video snimku, koji je objavila policija, čuje se kako osoba kaže kako su on, njegov brat i otac bili u dvorištu i popravljali kamion kad se nešto uz prasak srušilo nedaleko njih, piše 6abc.

"Krajičkom oka smo videli da nešto pada s neba, na sebi je imalo svetla, a kada je udarilo o tlo, osetio se zaista veliki udar i kao nekakav naboj energije. Onda smo pored nas čuli korake. Videli smo olupinu i pored nje nekakvo stvorenje visoko 2,5 metra. U olupini je bilo još jedno takvo stvorenje i gledalo nas velikim očima. Tada smo vas pozvali", tvrdio je čovek dodajući da to što je video "nisu bili ljudi".

Policajci su brzo stigli na mesto događaja, međutim, tamo nisu zatekli nikakva neobična stvorenja.

Kako je saopšteno, policajci su sproveli preliminarnu istragu, ali nisu uspeli ništa da pronađu. Slučaj je zatvoren i označen kao "neutemeljen", rekli su policajci.

(Telegraf.rs)

Video: Istina više nije negde tamo: Vanzemaljci postoje, potvrdio Pentagon i objavio snimke NLO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA