Vreme čitanja: oko 1 min.

Siti svega: Stanovnicima dela Los Anđelesa dosadile misteriozne besplatne isporuke hrane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako javljaju "Los Angeles Times" i "People" magazin, stanovnici avenije Rejndž Vju u četvrti Hajlend Park u Los Anđelesu su zbunjeni i iznervirani nakon meseci nasumičnih isporuka "Uber Eats"-a.

  • 0
Isporuka hrane, kolači Foto: Pixabay

Retko je da ćete ikada naći nekoga da se žali na besplatnu hranu, ali stanovnici jednog naselja u Los Anđelesu su potpuno siti neželjenih, besplatnih "Uber Eats" isporuka koje su dobijali od Mekdonaldsa i drugih restorana.

Kako javljaju "Los Angeles Times" i "People" magazin, stanovnici avenije Rejndž Vju u četvrti Hajlend Park u Los Anđelesu su zbunjeni i iznervirani nakon meseci nasumičnih isporuka "Uber Eats"-a.

Iako su porudžbine uključivale sve, od "Starbucks" ledenog čaja do flaša vode, čini se da je "McDonald's" omiljen osobi (ili osobama) koje stoje iza ovih isporuka. Iako je obično teško odoleti privlačnosti neodoljivog slanog pomfrita, jedna žena je dobila tri isporuke samo jedne porudžbine "McDonald's" pomfrita.

Drugi stanovnik, koji je otkrio da su jednom primili 13 porudžbina u periodu od dva dana, rekao je za KTLA 5 iz Los Anđelesa da su isporuke "pola smešne, a pola zaista dosadne".

Za sada nema tragova o tome ko tačno stoji iza anonimnih isporuka, ali stanovnici misle da je moguće sve od promocija "Uber Eats"-a do prevare sa kreditnim karticama.

"Mislim da su kriminalci niskog nivoa koji pokušavaju da prevare kreditne kartice i vide da li rade", rekao je za KTLA 5 Riči Kulčar, stanovnik koji je primio brojne isporuke.

"Uber" je trenutno upoznat sa isporukama i istražuje slučaj.

"Izveštaji o neželjenim isporukama su zabrinjavajući. Zabranili smo naloge u vezi sa nedavnim porudžbinama u Hajlend Parku i nastavljamo da preduzimamo mere. 'Uber' ima namenski tim za javnu bezbednost koji je spreman da radi sa policijom“, otkrila je kompanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA