Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić (19) uživao na koncertu, a onda se iznenada srušio: Snimak njegovih pluća šokirao je lekare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Momak se previše radovao svakoj novoj pesmi njegovih muzičkih idola

  • 0
Koncert, Publika Ilustracija: Pixabay/Okan Caliskan

Tinejdžer iz Kine toliko je uživao na koncertu omiljenog benda da je završio u bolnici, a lekari su ostali šokirani dijagnozom.

Devetnaestogodišnjak iz Šenžena radovao se svakoj novoj pesmi koju su izvodili njegovi muzički idoli, pevao je, vrištao, a onda osetio oštar bol u grudima. Vrlo brzo, nije mogao normalno da diše i onesvestio se pred zapanjenim prijateljima.

Momak je odmah prebačen u bolnicu, gde je skener otkrio rupture plućnog tkiva, koja se medicinski naziva pneumotoraks. Lekari su konstatovali da se toliko drao da je “pocepao” plućno krilo, prenosi Oddity Central.

Brzom intervencijom uklonjen je višak vazduha u (kolabiranim) plućima, uključujući i značajan pritisak, pa je tinejdžer zadržan do potpunog oporavka.

Zanimljivo da ovo nije prvi put da je posetilac koncerta doživeo “kolaps pluća”. Mediji su 2017. godine izvestili o slučaju devojke (18) koja je zbog vrištanja tokom nastupa grupe “One Direction” završila u hitnoj.

(Telegraf.rs)

Video: Balerina htela na napravi najbolju fotku, međutim nastao je najviraliji video ikada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA