≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Roditelji prevarili dadilju: Uzeli joj 15.000 evra, ostavili bebu i nestali bez traga

S. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dala sam im ušteđevinu, ali od novembra ništa nisam dobila", kazala je

  • 0
Dete, krevetac Foto: Shutterstock

Neverovatna priča stiže iz Kine, gde je gospođa Ju primorana da se mesecima brine o 5-mesečnom detetu koje su majka i otac ostavili.

Ona tvrdi da im je pozajmila priličnu sumu novca, nakon čega su nestali bez traga, ostavljajući bebu bez roditeljske brige.

Slučaj je mesecima u žiži kineskih medija, a odigrao se u gradu Harbin, u pokrajini Hejlungđang.

Gospođa Ju tvrdi da je pristala da brine o detetu za mesečnu naknadu od 1.000 dolara. Ubrzo nakon što su sklopili dogovor, roditelji su joj rekli da moraju da otputuju u Tjencin, gde ih čeka nasledstvo.

Objasnili su da bi trebalo da dobiju vrednu imovinu, luksuzne stvari, ali da im je potreban zajam za advokata i overavanje dokumenata, prenosi Oddity Central.

Kao garanciju da će vratiti pozajmicu pokazali su dadilji fotografiju stvari koje će naslediti, ali i vlasničke papire za hotel. Gospođa Ju ništa nije posumnjala, posebno jer su dete ostavile kod nje.

Žena tvrdi da nije dobila platu od novembra prošle godine, kao i da je majci i ocu pozajmila bezmalo 15.000 evra! Oni su, međutim, netragom nestali i ostavili dete.

Dala sam im svoju ušteđevinu, ali od novembra ništa nisam primila”, kazala je gospođa Ju, pokazujući slike satova koje su navodno bili deo nasledstva.

Sudija, suđenje, čekić Foto-ilustracija: Shutterstock

Dadilja navodi da je više puta pokušavala da stupi u kontakt s roditeljima, ali bezuspešno. Pozvala je i hotel koji je navodno uključen u nasledstvo, ali tamo ništa nisu znali o tome.

Ipak, postavlja se pitanje ko bi mogao da ostavi rođeno dete zbog finansijske dobiti? Gospođa Ju nema odgovor, ali ne želi da ga napusti.

Brine se o njemu, nadajući se da će roditelji kad-tad doći.

Ostaje nejasno da li je policija obaveštena o bizarnom slučaju, a mnogi korisnici društvenih mreža komentarišu da muškarac i žena najverovatnije nisu biološki roditelji mališana.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimak mladića koji šutiraju i bacaju nedužnu mačku: Životinja ni kriva ni dužna nastradala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA