Sređivala kuću, pa shvatila da je neko posmatra: Žena se sledila kad je ugledala OKO u pukotini zida

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

U početku, pomislili su da je reč o čoveku, ali su ubrzo shvatili da liči na životinju

Na društvenim mrežama možemo pronaći najrazličitije snimke - od komedije do horora, ali naredni pomera granice. Ne znamo gde je zabeležen, a izaziva znatiželju i istovremeno ledi krv u žilama.

Objavila ga je tiktokerka @viridianaochoaa koja objašnjava da je sređivala kuću i stalno imala “osećaj da je neko posmatra”. Tada je došla do zapanjujućeg otkrića.

Žena je ugledala rupu u zidu, a u njemu urokljivo oko! Da nema snimka verovatno ne biste verovali...

Pozvala je prijatelja koji je uperio baterijsku lampu u rupu, ali je oko i dalje bilo fokusirano na sobu, prenosi Lakalle Blu Radio.

U početku, pomislili su da je reč o čoveku, ali su ubrzo shvatili da liči na životinju. Međutim, kako se nije pomerala situacija je bila jeziva.

@viridianaochoaa Que creen que sea😱😱😱 #viral #terror #miedo ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Snimak je uznemirio brojne korisnike popularne društvene mreže, koji su izneli različite teorije.

Jedni navode da je reč o “veštici zarobljenoj u zidu”, a drugi da oko pripada “mitskom biću Nahual” koje ima sposobnost da se transformiše u životinju.

Žena je objavila i drugi snimak u kojem objašnjava da je sređivala prostor u mehaničarskoj radionici, koja je ranije bila stomatološka ordinacija.

@viridianaochoaa 2da parte, contexto @Oscar Salas #viral #foryou ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Prikazala je prostor iza zida koji je uzan - i nema nikakve otvore, pa nije jasno kako bi životinja ušla unutra. Kada je vratila u sobu, misteriozno oko je nestalo.

Na kraju, pojedini korisnici su spekulisali da je reč o sovi, ali očigledno da enigma ostaje nerešena.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivo: Kupio sladoled i u njemu pronašao ljudski prst dok ga je lizao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA