Twitter promenio dizajn konverzacije (VIDEO)

Razgovori tviteraša su sada hronološki povezani plavom linijom, a kompanija se odlučila i za kupovinu firme koja se bavi analizom podataka kako bi bolje vladala tvitovima

  • 1

Društvena mreža Twitter će drugačije prikazivati razgovore korisnika. Oni su sada sortirani hronološki i povezani tankom plavom linijom sa ciljem da se olakša korišćenje naloga tviteraša.

Zanimljivo je to što je veći deo reakcija na ove izmene društvene mreže bio negativan, a neki spominju da to nije čudno s obzirom na to da su neki prezauzeti da bi se bavili odgovaranjem na tvitove.

Twitter se odlučio za kupovinu "Trendrr" kompanije koja se bavi analizom podataka – posebno onih koji se tiču TV mreža, studija, brendova i medijskih agencija.

Twitter želi da bolje vlada tvitovima koji se pojavljuju i tiču TV sveta, a na duge staze bi to moglo da dovede do dodatne zarade omogućujući promotivnim porukama da pronađu mesto na feedu brojnih korisnika koji su se dotakli određenih tema.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor:cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA