OVAKVE SISE NAMA TREBAJU U SRBIJI: Novi hit voditelja B92 (VIDEO)

- Počinjemo sa sisama. Ali sa sisama koje stočar voli da vidi i koje stvarno nešto znače... Ovo su pravi prizori. To su krave sa vimenima - rekao je Uroš Davidović u emisiji "Dobra zemlja"

  • 5

Uroš Davidović, voditelj emisije "Dobra zemlja" televizije B92, ponovo nas je zabavio. On je slikovito i verbalno objasnio kakve "sise" su Srbiji najpotrebnije.

- Počinjemo sa sisama. Ali sa sisama koje stočar voli da vidi i koje stvarno nešto znače. Ovo (katalog sa slikama krava, prim.aut) su nam poslali kolege iz Holandije... Ovo su pravi prizori. To su krave sa vimenima. Ne možemo da kažemo grudima, zbog toga što kod njih nije smešmo (u Holandiji, prim.aut) - rekao je Uroš i nastavio:

- Kod nas neko stavi reklamu s tim nekim “aparatima” koje privlače neki broj ljudi, ali tu nema praktičnih vrednosti. A ovde jeste. Ovo je prava priča... Krave, junice, šampionke... I ovakve sise nama trebaju u Srbiji, što bi se reklo! Da dođe takva genetika iz Holandije, bila bi tu gusta borba. Ovo je samo mali segment emisije. Pričaćemo o odličnim stočarima i mnogim stvarima - zaključio je.

VODITELJ: Nekom tenis, a nekom... (VIDEO)

NEŽNE GUZE U DŽIPU: Novi voditeljski hit na B92 (VIDEO)

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mamita

    2. februar 2015 | 18:34

    Uros je legenda, slatko se ismejem kad gledam emisiju, pogotovo ako predstavlja neko bogato domacinstvo koje pride ima i lepu udavacu...

  • Majls

    2. februar 2015 | 21:11

    Tako brate nesto pravo, a da im se ugrade silikoni mozda bi davale vise mleka.

  • Ime_Prezime

    2. februar 2015 | 17:22

    Ma kakvi bre, pusti ti te silikone....a tek taj "fejs lift"....strasno :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA