Romana je težak dijabetičar, prima insulin četiri puta dnevno!

Pevačica već 10 godina boluje od dijabetesa, a produkcija "Farme" 24 časa dnevno prati njeno zdravstveno stanje, koje može da se pogorša čestim svađama

  • 4

Produkcija TV "Pink" zabrinuta je za zdravstveno stanje pevačice Romane, budući da ima teži oblik dijabetesa već 10 godina. Romana sama sebi daje insulin četiri puta dnevno, a zadruga joj donosi injekcije koje drže u frižideru. Njeno zdravstveno stanje se prati 24 časa dnevno, a svaka svađa bi joj ozbiljno ugrozila zdravlje, jer bi joj skočio nivo šećera.

Pevačica se uspešno bori sa bolešću već 10 godina i ne želi da se gledaoci sažaljevaju na nju. Za Telegraf je priznala da neće okusiti alkohol na imanju, ali da je ponela tablete za spavanje, koje su na biljnoj bazi.

Budući da Romana boluje od težeg oblika dijabetesa, zahtevala je od produkcije da 24 časa prati njeno zdravstveno stanje i da na svaka četiri sata dobije injekciju koju sama ubrizgava.

Panićeva se ne boji svog zdravstvenog stanja, ali priznaje da ne voli nered i nehigijenu, te će se boriti da sve bude čisto i sređeno. Za Telegraf je rekla da rijaliti neće biti isti posle nje, ali i da ne odbacuje činjenicu da može da se zaljubi.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    3. septembar 2013 | 13:40

    pa gde si krenula sestro slatka...

  • lune

    3. septembar 2013 | 19:41

    Pa sta ako je dijabeticar? Sada zbog toga ne treba da zivi normalno? Ako njoj ne smeta da udje na farmu,onda ne treba nikome da smeta,bar ne zbog tog razloga!

  • selevac

    3. septembar 2013 | 23:16

    Pa sto je dosla na farmu...zna kako je biti tamo....Kriza pa trebaju pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA