≫ 

Koliko varnica, toliko Roleksa: Ispod jelke samo Kavali, Versače i Šanel, a na stolu desetine hiljada evra u kešu i najskuplji satovi (VIDEO)

U ovoj kući sve je kićeno i zlaćeno na najradosniji hrišćanski praznik

  • 4

Zimska idila u jednom domu razigraće svačija srca: gore praznične sveće, u kaminu poigrava vatrica, jedno pašče bezbrižno trčkara, uredno spakovani pokloni čekaju goste, a u trpezariji spremna je predivna božićna večera.

I naravno, među đakonijama ističe se božićni kolač. Ali, ovakav dekor još niste videli.

Neko je doslovno shvatio onu narodnu "Koliko varnica, toliko parica" pa je rešio da pogaču ukrasi novčanicama od po 500 evra, verovatno imitaijom, koja bi trebalo da simboliše željom da godina bude rodna i berićetna.

Ali, to nije sve.

Oko kolača u krug su poređani satovi. Da li je i to dekoracija ili gosti pre pogače mogu da se posluže satovima, ostaće misterija. Mada, svako bi poželeo ipak onih 500 evrića, samo da su pravi.

Nije poznato gde je ovaj snimak nastao.

I Dara je nedavno dobila jednog Roleksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    10. januar 2019 | 16:39

    Stari običaj u ranom hrišćanstvu bila je trpeza za kojom su sedeli svi, i bogati i siromašni, deca i odrasli, gospodari i robovi, jednom rečju na kojoj je svako bio podjednako dobrodošao. Vremenom je to prešlo u tradiciju i agape postaje simbol univerzalne (svima dostupne) hrišćanske ljubavi. Tako postoji i izreka „i danas se zna ko veruje da nam je samo ljubav potrebna njegova trpeza je agape“.

  • Dragan

    10. januar 2019 | 16:48

    O jadnici bezbožnici

  • Misko

    10. januar 2019 | 17:02

    Česnica se ne seče nožem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA